Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» - Ασέλγησε σε δυο ανήλικες


Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας από σάτυρο που στήνει καρτέρι σε πολυκατοικίες, ακολουθεί ανήλικες μαθήτριες που μπαίνουν μέσα, τις ακινητοποιεί όταν μπουν στο ασανσέρ και στη συνέχεια τις θωπεύει.

Μέχρι στιγμής δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών, έχουν πέσει στα δίχτυα του «δράκου των ασανσέρ», έχουν καταγγείλει στην αστυνομία την δράση του με αποτέλεσμα οι αρχές να χτενίζουν το κέντρο προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν πραγματοποιήσει το επόμενο χτύπημα του.

Η πρώτη επίθεση

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου, όταν «μετέβη στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα η ανήλικη H. S. γεν. 31/01/2011 στο Μπανγκλαντές, κάτοικος Αθηνών και εξεταζόμενη παρουσία του πατέρα της δήλωσε ότι την 22/01/2024 και ώρα 12:45 ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. 

Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς τραυματισμό ) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση».

Το δεύτερο χτύπημα – Το θύμα ξέφυγε τελευταία στιγμή από τα νύχια του

Στις επόμενες γραμμές, αναφέρεται η δεύτερη  επίθεση του «δράκου των ασανσέρ» «Στις 24/01/2024 μετέβη στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα η επίσης ανήλικη Z. A. γεν. 04/05/2010 στην Αλβανία, κάτοικος Αθηνών η οποία εξεταζόμενη παρουσία της μητέρας της δήλωσε ότι, την 21/01/2024 και περί ώρα 16:50 επιστρέφοντας στην οικία της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και εντός εισήλθε ένας άγνωστος στην ίδια άνδρας.

Ο δράστης χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση».

Τους έδειξαν φωτογραφίες

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα και από το Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα «ενεργούνται περιπολίες προς εντοπισμό του ατόμου Ακόμη αναζητήθηκαν αντίγραφα από καταστήματα των ανωτέρω περιοχών και αναμένεται η παραλαβή τους από τους ιδιοκτήτες αυτών. Τέλος οι ανήλικες μεταφέρθηκαν αυθημερόν προς επίδειξη φωτογραφιών. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom