Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Απανθρακώθηκε ηλικιωμένη μετά από φωτιά σε σπίτι στην Ιστιαία - Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι


Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιστιαία Εύβοιας όπου νωρίς το πρωί της Κυριακής ξέσπασε φωτιά σε συγκρότημα κατοικιών, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και 4 οχήματα βρέθηκαν στο σημείο στην Ιστιαία Εύβοιας για την φωτιά. Οι πυροσβέστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες.

Δυστυχώς όμως όταν μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε απανθρακωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κατάκοιτη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναζητά τώρα τους λόγους που προκλήθηκε η πυρκαγιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να προκλήθηκε από σόμπα.

https://www.newsit.gr/

Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη.

Συγκεκριμένα νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης σε διαμέρισμα ισογείου επί της οδού Σμύρνης στο Περιστέρι Αττικής. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και μέσα ήταν ένας άνδρας ο οποίος δεν κατάφερε να βγει και έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας που έμενε μόνος του στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έφερε εγκαύματα στο κορμί του από τις φλόγες. 

Στο σημείο βρέθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom