Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε - Στο νοσοκομείο δύο 19χρονοι (φωτο)


Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο 19χρονοι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είδαν να ανοίγει η γη και να κάνουν βουτιά σε βάθος τριών μέτρων.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη με τα δύο νεαρά άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ τα δύο παιδιά περπατούσαν στην οδό Τοσίτσα 3, στο ύψος του Μπιτ Μπαζάρ, για άγνωστο λόγο, υποχώρησε το έδαφος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τρύπα τριών περίπου μέτρων, στην οποία έπεσαν και τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το thestival.gr.

 Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο οι δύο 19χρονοι είχαν ήδη βγει από την τρύπα.

 Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς“. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγόρι φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ το κορίτσι κατάγματα. Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης, δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο και εξηγεί ότι υπήρξε μία λανθασμένη ενημέρωση περί οδοστρώματος, ενώ  πρόκειται για εσωτερική σκεπαστή αγορά που καμία σχέση δεν έχει με δρόμο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom