Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ανάβυσσος: Θρίλερ με την αρπαγή προγραμματιστή (βίντεο)


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση αρπαγής ενός προγραμματιστή στην Ανάβυσσο, το βράδυ της Τετάρτης (03.01.2023).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για τη μυστηριώδη αρπαγή, τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον προγραμματιστή στην Ανάβυσσο, την ώρα που επέστρεφε στο  σπίτι του με το αυτοκίνητο. 

Τότε το όχημα με τους τρεις δράστες πλεύρισε το αυτοκίνητο του 29χρονου, τον ακινητοποίησαν, δένοντάς του τα χέρια και τοποθετώντας ταινία στο στόμα του.

Οι δράστες έκλεψαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους. Ύστερα από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε με την αστυνομία.

Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν το γραφείο του 29χρονου. Εκεί εντόπισαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom