Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και το σενάριο με την καραμπίνα


Δεν έχει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου 2024.

Ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, πριν από την εξαφάνιση του, στο Μεσολόγγι, συνελήφθη χθες (18.01.2024), ωστόσο ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, επιμένοντας ότι έχει πει όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. 

Από την πλευρά τους οι αρχές τον θεωρούν ως τον Νο1 ύποπτο για την εξαφάνιση του 31χρονου, καθώς ο κρεοπώλης ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας.

Επίσης, δεν είχε αναφέρει ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν κι ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με το κινητό του τηλέφωνο. Ανέφερε ότι δεν το είχε μαζί τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα…

Ο Μπάμπης είχε μαζί του την καραμπίνα

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου, δήλωσε ότι από την έρευνα που έκανε, ο Μπάμπης είχε μαζί του το όπλο, χωρίς να έχει εντοπίσει τον λόγο που το κουβαλούσε. «Την καραμπίνα γιατί την πήρε μαζί του; Υποθετικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί να είχε συμβεί κάτι. Την είχε μαζί του για άμυνα;», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να μην ξέρει γιατί οπλοφορούσε ο νεαρός, αλλά θεωρεί πως δεν πήγε για κυνήγι. «Όταν πάει κανείς για κυνήγι, φοράει τα ανάλογα ρούχα και παπούτσια. Ο Μπάμπης την ημέρα εκείνη που υποτίθεται πήγε για κυνήγι, φορούσε ρούχα για καφετέρια», είπε στην εκπομπή του Alpha.

«Έχουν ειπωθεί πολλά για άλλες δραστηριότητες και με την κατάλληλη διερεύνηση μπορεί να πέσει φως», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, αποκλείει το σενάριο παράνομου κυνηγιού ή να την πήρε γιατί φοβόταν τον κρεοπώλη. Αντιθέτως, θεωρεί πως πήρε το όπλο, λόγω πιθανής δραστηριότητας που πήγε να κάνει εκείνη τη στιγμή, αλλά ο κ. Τσούκαλης δεν μπόρεσε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής, ισχυριζόμενος ότι «δεν θέλω να πω κάτι που θα αποπροσανατολίσει τις έρευνες».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντας τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Πληροφορίες της εκπομπής λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος στο ίντερνετ από το κινητό του, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom