Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Θεσ/κη: Πτώσεις δέντρων σε σχολείο στη Χαριλάου - Ξηλώθηκε καγκελόπορτα, καταπλακώθηκαν τρία ΙΧ (φωτο)


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η εικόνα σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, μετά τους ισχυρούς ανέμους που πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας.

Από την δύναμη των θυελλωδών ανέμων, ξεριζώθηκαν τουλάχιστον εννέα δέντρα, τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο του σχολείου. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Τhesstoday.gr, τα ξεριζωμένα δέντρα έχουν ξηλώσει μεγάλο τμήμα της καγκελόπορτας, ενώ η γη έχει ανοίξει.

Τα δέντρα καταπλάκωσαν και τρία ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον χώρο του σχολείου, προκαλώντας ζημιές. Στο σημείο έχει τοποθετηθεί προστατευτική κορδέλα από την ΕΛΑΣ, ενώ η Πυροσβεστική επιχειρεί για την απομάκρυνσή τους.

Από τις πρωινές ώρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 25 κλήσεις στην Κεντρική Μακεδονία με αιτήματα την απομάκρυνση δέντρων και αντικειμένων που ξεριζώθηκαν και μεταφέρθηκαν από τις ριπές του ανέμου.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική δέχτηκε 15 κλήσεις, ενώ μέχρι τώρα έχει ενεργήσει σε 8 περιπτώσεις, στις περιοχές: Χαριλάου, Τούμπα, Περαία, Σουρωτή.

https://thesstoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom