Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Αυτός είναι ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε δολοφονημένη - Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα (φωτο)

Υπό κράτηση ο σύντροφος και ο φίλος του - Κατηγορούνται για τη δολοφονία της

«Τη σκότωσε ο σύντροφός της» ομολόγησε ο φίλος του - Ο φερόμενος ως δολοφόνος έπαιζε θέατρο επί 8 μέρες για να «παραπλανήσει» τις Αρχές - Πώς «ξεφορτώθηκαν» το πτώμα.

Με το χειρότερο δυνατό σενάριο έληξε η υπόθεση της «εξαφανισμένης» 41χρονης εγκύου,Γεωργίας Μουράτη, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, που είχε εξελιχθεί σε θρίλερ την τελευταία εβδομάδα.

Η άτυχη γυναίκα, που κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της και διήνυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε δολοφονημένη με το άψυχο σώμα της τοποθετημένο σε μπαούλο και πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Για τη δολοφονία της 41χρονης έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, καθώς και ένας φίλος του.

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος του συντρόφου της αδικοχαμένης γυναίκας, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος (σημ.: σύντροφος) ήταν που τη σκότωσε και πως ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, και στη συνέχεια το πέταξαν σε απόκρυμνο σημείο για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος επί διάστημα 8 ημερών προσποιούνταν τον αναστατωμένο και ανήσυχο άνδρα που έψαχνε εναγωνίως την 41χρονη έγκυο σύντροφό του σε μια προσπάθεια να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών. 

Την είχε δηλώσει ως «εξαφανισμένη» από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, η οποία όπως έλεγε είχε πάρι 5.000 ευρώ και είχε φύγει από το σπίτι και έκτοτε την αναζητούσε.

«Βαθιά θρησκευόμενος» δηλώνει ο φερόμενος ως δράστης του φρικτού εγκλήματος

Παράδοξο -και ίσως αντιφατικό είναι- είναι το προφίλ που διατηρεί ο σύντροφος και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είναι γεμάτο με αναρτήσεις από εικόνες Αγίων μέσω των οποίων προτάσσει και επιδεικνύει τη βαθιά πίστη του στη θρησκεία.

Διατηρεί ουσιαστικά ένα προφίλ χαμηλών τόνων που δεν θα έδινε την εντύπωση ενός ανθρώπου που θα μπορούσε να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή με τον πλέον βάναυσο τρόπο, ενώ έχει και αρκετές φωτογραφίες με τη δολοφονημένη γυναίκα που δείχνουν αγαπημένοι.

Αλλά η φρίκη δεν τελειώνει στην εγκλματική του πράξη, αλλά παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού δεν δίστασε -σε «συνεργασία» με τον φίλο του που τον «κάρφωσε» στις Αρχές- να βάλει την άψυχη σορό της γυναίκας σε μπαούλο και να το πετάξει σε δύσβατο σημείο.

Η εξαφάνιση της Γεωργίας δηλώθηκε την 1η Ιανουαρίου. Εκείνη ήταν και η μέρα που είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου, με την εικόνα του Αγίου Βασιλείου. Παραμένει άγνωστο αν η εν λόγω ανάρτηση έγινε πριν ή μετά το άγριο έγκλημα, ως ένδειξη «προετοιμασίας» ή ανάγκης για συγχώρεση για όσα αποτρόπαια συνέβησαν εκείνη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2024.

Σημειώνεται ότι εκείνη τη μέρα δεν αφαιρέθηκε μία, αλλά δύο ζωές, αφού η αδικοχαμένη 41χρονη κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της.

Υπό κράτηση ο σύντροφος και ο φίλος του - Κατηγορούνται για τη δολοφονία της

Την 8η Ιανουαρίου, τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του κατέληξαν να βρίσκονται υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom