Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Βόλος: Μεθυσμένος άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του και επέστρεψε στο μπαρ


Στη σύλληψη ενός 65χρονου για εμπρησμό προχώρησαν οι αρχές στον Βόλο, ο οποίος έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ο 65χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του υπογείου της άτυχης γυναίκας όπου μάλιστα βρισκόταν και ο λέβητας του φυσικού αερίου.

Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τις φλόγες κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 65χρονος μετά την εμπρηστική επίθεση, επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, η Πυροσβεστική ξεκίνησε τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Σημειώνεται πως μετά την φωτιά, ο δράστης δέχθηκε κλήσεις στο τηλέφωνό του τόσο από τους πυροσβέστες, όσο και από την πρώην σύζυγό του που ήταν βέβαιη πως εκείνος ήταν ο υπαίτιος του εμπρησμού.

Ακόμη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης 10 Οκτωβρίου, τον είδαν να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Η πρώην σύζυγός του δεν επιθυμούσε, ωστόσο, την ποινική του δίωξη αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. 

Πάντως, ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πως έβαλε φωτιά, ούτε πως έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πως συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom