Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Βόρεια Εύβοια Αποκάλυψη: Ο πιλότος προσπαθούσε να σωθεί ενώ το ελικόπτερο βυθιζόταν (βίντεο)


Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε για τις δραματικές τελευταίες στιγμές του πιλότου που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια.

Πάνω από δέκα ημέρες έχουν περάσει από την πτώση του ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου της Βόρειας Εύβοιας κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας. Μία πτώση που οδήγησε στον θάνατο τον χείριστή του ελικοπτέρου αλλά έως σήμερα δεν έχουν δοθεί απατήσεις για το ποιος του ζήτησε να πετάξει ούτε το ακριβώς έγινε.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ερευνητές της υπόθεσης, φαίνεται πως ο άτυχος πιλότος τη στιγμή της πρόσκρουσης στη θάλασσα χτύπησε το κεφάλι του στα ταμπλό του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με ενδείξεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο πιλότος δεν φορούσε το πάνω μέρος της ζώνης και χτυπά στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί.

Προσπαθεί να λύσει τις υπόλοιπες ζώνες και κάνει προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα που δεν είχε ακόμα βυθιστεί. Όπως φαίνεται, η πόρτα τελικά άνοιξε αλλά λόγω της ζάλης και της πίεσης του νερού, τελικά βυθίζεται και πνίγεται.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και τους πραγματογνώμονες, ένα από τα θέματα που θα τεθεί είναι γατί δεν είχε πλωτήρες το ελικόπτερο.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom