Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Πέθανε η Ματούλα του Κολωνακίου - Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από 7 ημέρες (βίντεο)


Η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή καθώς βρέθηκε νεκρή σπίτι της μετά από επτά ημέρες.

Στο πένθος βυθίστηκαν όσοι γνώριζαν τη Ματούλα «του Κολωνακίου» μετά την είδηση του θανάτου της σε ηλικία 76 ετών, που έγινε γνωστός μέσω αναρτήσεων από φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ματούλα του Κολωνακίου ήταν επτά ημέρες νεκρή στο σπίτι της όπου και την βρήκαν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντρέα Κουβελογιάννη.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολίζας, με ανάρτησή του που αναφέρει: «Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι πάντα. Χαμογελαστή Ματούλα μου. Έφυγες πικραμένη αλλά και γεμάτη. Δεν μπόρεσα τελευταία φορά να σε βοηθήσω για το σπίτι που έψαχνες. Θα μείνεις πάντα το φιλαράκι μου. Καλή αντάμωση. Ένα ακόμα κεφάλαιο κλείνει για μένα».

Ποια είναι η θρυλική Ματούλα

Η Ματούλα ήταν μία από τις πιο γνωστές γυναίκες της κοσμικής Αθήνας, ενώ ήταν η μητέρα του Λορέτζο Καριέρε, που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι παιχνίδι «Bar».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Open σε εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, είχε μιλήσει για τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν. Είχε μάλιστα αποκαλύψει ότι δεν έχει δει ποτέ τα εγγόνια της, ενώ με το γιο της είχε να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια.

«Δεν έχω δει τα εγγόνια μου ποτέ και δεν ξέρω καν τα ονόματά τους. Αφού ο γιος μου εκεί θέλει να είναι - αρκεί να είναι καλά αυτός και τα παιδιά του. Έχω να τον δω 15 χρόνια, έκλαψα στην αρχή. [...] Εχω κάνει πάρα πολλά λάθη με το παιδί μου. Καταρχήν έπεσα στα ναρκωτικά με το που τον γέννησα».

Η Ματούλα είχε αναφέρει επίσης ότι είχε πολλές σχέσεις «με τραγουδιστές, με μαγαζιά, με τραγουδίστριες».

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο θηλέων, όπου με διώξανε μετά. Και φωνάζανε "κορίτσια ο Μπάρκουλης". Και μία μέρα ήρθε και ο Κακαβάς. Τον ερωτεύτηκα τον Μπάρκουλη, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς λεφτά γιατί τα έδινε στους συνανθρώπους του. Έτσι ήμουν και εγώ. [...] Δυσκολεύτηκα στη φυλακή αλλά την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Εκεί σταμάτησα τα ναρκωτικά» είπε η Ματούλα.

Στην εκπομπή, θυμήθηκε την εποχή που έκανε βόλτα με άλογο στην πλατεία Κολωνακίου τη δεκαετία του '70.

https://www.reader.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom