Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Τον ταλαιπωρούμε τον Μητσοτάκη: «100 ημέρες που μου φάνηκαν σαν 1.000»! - Να δοθεί χρόνος στον «συμπαθή» Κασσελάκη (βίντεο)


Για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλεί για τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, στις οποίες χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, οικογένειες ολόκληρες έχασαν τα σπίτια τους, «κάηκαν» και «βούλιαξαν» στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης!

Σε συνέντευξη του στον Alpha δήλωσε: «100 ημέρες που μου φάνηκαν σαν 1.000»! Μα, τι τραβάτε κύριε πρωθυπουργέ! Για τις ελλείψεις και τις κυβερνητικές ευθύνες κουβέντα. Το μόνο που είχε να πει είναι ότι καταλαβαίνει «τα αισθήματα της κοινωνίας».

Συγκεκριμένα, είπε:  «Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τα αισθήματα της κοινωνίας. Είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια και απαίτηση από την κυβέρνηση να κάνει περισσότερα. 

Οι θετικές εξελίξεις του καλοκαιριού χάνονται όταν όλα σκεπάζονται από τα γεγονότα τις στιγμές και καταστρέφονται ζωές και περιουσίες. Κι εγώ τα ίδια αισθήματα συμμερίζομαι, μια ανάγκη να τρέξουμε πιο γρήγορα»!

Και πάλι τα έριξε όλα στην κλιματική κρίση:  «Καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξουμε την ανάγκη και να πούμε φταίει αυτός. Σίγουρα στα ζητήματα κλιματικής κρίσης δεν προσωποποιώ τις ευθύνες για τις αδυναμίες. Οι υπουργοί χρειάζονται χρόνο για να δείξουν το έργο τους».

Με τη γνωστή έπαρση της «αριστείας» του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε ότι στόχος για τη ΝΔ είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες, «γιατί όχι και τις 13 και γιατί όχι και τους τρείς μεγάλους δήμους».

Σχετικά με την υποψηφιότητα Αγοραστού ο Μητσοτάκης κάλυψε απολύτως τον περιφερειάρχη του: «Ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός περιφερειάρχης». «Το ότι έχει ξεκινήσει έρευνα της δικαιοσύνης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξουμε τον κ. Αγοραστό», απάντησε.

Για τον Μπέο κράτησε, μεν αποστάσεις, αλλά δεν στάθηκε και απέναντι στον ανεκδιήγητο δήμαρχο Βόλου: «Ο κ. Μπέος δεν έχει τη στήριξη της ΝΔ. Είναι θέμα των δημοτών του Βόλου να επιλέξουν ποιος είναι ο κατάλληλος δήμαρχος»!

Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στ. Κασσελάκη, λέγοντας:  «Είναι ένας νέος άνθρωπος που μου είναι συμπαθής και τον ήξερα από το παρελθόν. Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα κατέληγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ουσιαστικό τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Να του δώσω λίγο χρόνο, είναι νέος ακόμα».



Με τη γνωστή έπαρση της «αριστείας» του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε ότι στόχος για τη ΝΔ είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες, «γιατί όχι και τις 13 και γιατί όχι και τους τρείς μεγάλους δήμους».Σχετικά με την υποψηφιότητα Αγοραστού ο Μητσοτάκης κάλυψε απολύτως τον περιφερειάρχη του: «Ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός περιφερειάρχης». «Το ότι έχει ξεκινήσει έρευνα της δικαιοσύνης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξουμε τον κ. Αγοραστό», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom