Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Ηττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό 1 - 2 σε φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο (φωτο)


Φιλικός αγώνας προετοιμασίας, εν' όψει της αναμενόμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, απόψε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ενα τελικό δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες,που μπήκαν στο γήπεδο με ενδεκάδες που λογικά θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να υπερέχει ελαφρώς,χωρίς όμως να πείθει με την απόδοσή του, αλλά και τον Παναιτωλικό να δείχνει καλά στοιχεία και να κερδίζει 2 - 1 μέσα στη Λεωφόρο!

Στο 6′ προσπάθεια για γκολ του Παναθηναϊκού: Κλέψιμο του Μπουζούκη στη μεσαία γραμμή σε φάση ανάπτυξης του Παναιτωλικού. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε ποδιά στον Ντίας και επιχείρησε να κρεμάσει από τα 40 μέτρα τον γκολκίπερ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 14′ καλή κίνηση του Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά και σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού. Ο Καμπετσής επιχείρησε να σκοράρει με βολέ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ροντρίγκες...

Μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και γενικότερα τον έλεγχο του αγώνα, ενώ είχε δημιουργήσει και δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το 0-0 παρέμεινε....

Στο 37΄ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαουρίσιο έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

Στο 38΄ πέναλτι για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Μαουρίσιο ανετράπη εντός περιοχής από τον Λούι: Το εκτέλεσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο 39' και γκολ για τον Παναθηναϊκό που άνοιξε το σκορ 1 - 0!

Στο 43΄ η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό: Έπειτα από κόρνερ του Ντίας, ο Φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και 1 - 1!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1 - 1 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό και μία καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 49′ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Μετά από λανθασμένη πάσα του Διούδη, ο Καρέλης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Διούδης και στην εξέλιξη της φάσης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Τσιγγάρα!

Στο 66΄ ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό: Ωραίος συνδυασμός του Καρλίτος με τον Χουάνκαρ, ο τελευταίος σέντραρε για τον αφύλαχτο Ιωαννίδη, αλλά πρόλαβε με εκτίναξη ο Ροντρίγκες να απομακρύνει τη μπάλα!

Στο 71΄ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Λούι από δεξιά να πασάρει έξω από την περιοχή στον Μεντόσα, αυτός να σουτάρει για να διώξει στη δεξιά του γωνία ο Διούδης.

Στο 75΄ νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό: Ο Μαουρίσιο έβγαλε με 30άρα μπαλιά τον Καρλίτος στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον εξερχόμενο Ροντρίγκες, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 83′ γκολ ο Παναιτωλικός: Από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα η μπάλα βρήκε στο τείχος σε χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε  πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού.Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και 1 - 2!

Λήξη του αγώνα με νικήτρια την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με 2 - 1 μετά από καλή εμφάνιση, ενώ ο Παναθηναϊκός σίγουρα προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά και με το ότι δεν έχει κάνει νίκη σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια του....
 


Η αποψινή συνάντηση ήταν και επιστροφή του νυν προπονητή του Παναιτωλικού,Γιάννη
 Αναστασίου,στα παλιά του λημέρια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!


Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73' Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77' Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62' Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67' Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46' Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62' Καρλίτος).

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Μαλής (76' Βργκοτς), Χουχούμης (85' Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73’ Μόρσεϊ), Φλόρες (85' Μπελεβώνης), Καρέλης (76' Βέργος), Ντίας.

Φωτο και πληροφορίες από το trifilara.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom