Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Πήλιο: Πυροβολούσε άσκοπα και… σημάδευε το ΙΧ του αδερφού της!


Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε προχθές στο Νότιο Πήλιο - Χειροπέδες σε 39χρονη  - Γάβγιζαν σκυλιά αναφέρει η συλληφθείσα, που άρπαξε καραμπίνα μέσα στη νύχτα.

Μέσα στην άγρια νύχτα, συγκεκριμένα στις 03:00, 39χρονη άρπαξε κυνηγετική καραμπίνα και πυροβολούσε άσκοπα, σημαδεύοντας ωστόσο το ΙΧ του αδερφού της. 

Το περιστατικό ανησύχησε την οικογένειά της, που το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Από την πλευρά της, η 39χρονη λέει ότι ενοχλήθηκε, επειδή γάβγιζαν σκυλιά.

Ωστόσο, το σπίτι της βρίσκεται σε περιοχή μακριά από άλλες οικίες. Επιπλέον, τα σκάγια προκάλεσαν ζημιές 250 ευρώ στο αυτοκίνητο, με βαθουλώματα σε διάφορα σημεία.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της και κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, όπως και την κυνηγετική καραμπίνα του αδερφού της, που και εκείνος κατείχε νόμιμα, αλλά, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης, είχε προκαλέσει επεισόδιο στο παρελθόν.

Η 39χρονη κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για ακούσιο εγκλεισμό μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέτασή της προέκυψε ότι χρήζει περιορισμού σε ψυχιατρική κλινική. Ετσι αφέθηκε ελεύθερη για το αδίκημα των άσκοπων πυροβολισμών και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom