Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Γιαννιτσά: 16χρονη έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρό κορίτσι που έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου διαμερίσματος το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το pellanews, από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Γιαννιτσά, έπεσε σήμερα το μεσημέρι 16χρονο κορίτσι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ανήλικο κορίτσι έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος επί της οδού Μαγκριώτου, στα Γιαννιτσά, που διέμενε με την οικογένεια του, γύρω στις 15:00.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ενώ το περιστατικό διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

https://www.typosthes.gr/

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του https://pellanews.gr/ δεν είναι καλά τα νέα για την 16χρονη Μ.Κ., που το μεσημέρι του Σαββάτου(21/8), έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Μαγκριώτη στα Γιαννιτσά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης της, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια είχε απώλεια του πατέρα χρόνια πριν, το 2016, όπου σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του εργασίας (ενώ εκτελούσε εργασίες βαφής στο 2ο δημοτικό σχολείο, πέφτοντας απο σκαλωσιά). Έτσι απέμεινε η 16χρονη με τη μητέρα της.

Υπάρχει και μία ακόμη πληροφόρηση, η οποία επίσης δεν είναι ευχάριστη, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί, παρά την περαιτέρω έρευνα για το ρεπορτάζ. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο, ευχόμενοι πάντα να πάνε όλα καλά για την κοπέλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom