Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Τρίκαλα: Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοείτο στον Ληθαίο ποταμό


Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η 80χρονη γυναίκα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες Τετάρτη στον Ληθαίο ποταμό,στα Τρίκαλα.

Δυστυχώς ήταν τραγική η κατάληξη της αναζήτησης της ηλικιωμένης τρικαλινής που από το απόγευμα της Τετάρτης έψαχναν τα σωστικά συνεργεία.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες δυνάμεων της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων, Ευάγγελος Τσιορλίδας. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στο ερώτημα το πώς τελικά βρέθηκε η άτυχη γυναίκα η απάντηση έρχεται από το… αετίσιο μάτι του Χρήστου Μιχαλάκη,αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων,που και αυτός από τη πρώτη στιγμή βρέθηκε στο χώρο και προσπαθούσε να δώσει βοήθεια στους αρμόδιους, αλλά μάλλον ούτε και ο ίδιος θα είχε φανταστεί ότι θα ήταν αυτός που θα εντόπιζε την άτυχη γυναίκα νεκρή. Και όμως αυτό ακριβώς έγινε.

Ο Μιχαλάκης σε μια στιγμή που έκανε τη δική του… περιπολία είδε το άψυχο σώμα της γυναίκας στον Ληθαίο και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά, αφού υπήρξε η κινητοποίηση από τους αρμόδιους.

Σύμφωνα με το trikalola.gr χθες η 80χρονη είχε αφήσει σημείωμα ότι θα πέσει στον Ληθαίο ποταμό και αυτό ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους, που αμέσως ειδοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές.

Από το πρωί σήμερα στις έρευνες έλαβαν μέρος άνδρες της ΕΜΑΚ από την Λάρισα με εκπαιδευμένο σκύλο. Ενώ και ο Δήμος Τρικκαίων χρησιμοποίησε το φράγμα στο ύψος του βιολογικού καθαρισμού, ώστε να πέσει η στάθμη του νερού και να μπορέσουν τα σωστικά συνεργεία να κάνουν πιο εύκολα την δουλειά τους.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, trikalola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom