Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Ψάχνουν ηλικιωμένη γυναίκα στον Ληθαίο ποταμό (φωτο)


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων, όπως και δυνάμεων της ΕΜΑΚ, στον Ληθαίο ποταμό στην πόλη των Τρικάλων, για τον εντοπισμό γυναίκας 80 ετών.
Έως τώρα οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, οι αρμόδιες Αρχές ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας, ότι άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι θα πέσει στα νερά του Ληθαίου ποταμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ψάχνουν στο ποτάμι, πάνω και κάτω από τις γέφυρες της Αρριανού και της Καρδίτσης, μία γυναίκα, από την οποία βρήκαν ένα πανωφόρι της αλλά δε βρήκαν την ίδια…

Έτσι ξεκίνησε μια αγωνιώδη προσπάθεια για τον εντοπισμό της που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με την ελπίδα ότι τελικά όλη αυτή η περιπέτεια θα έχει ένα αίσιο τέλος, ώστε η γυναίκα να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία της.

Φωτό από το σημείο των ερευνών:



https://www.trikalaola.gr/
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας στα Τρίκαλα

Άκαρπες παραμένουν μέχρι τώρα οι έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία χθες το βράδυ έπεσε στα νερά του Ληθαίου από την γέφυρα της οδού Καρδίτσης.

Αυτή την στιγμή εντός του ποταμού υπάρχουν , αστυνομικοί, άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, που «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν την ηλικιωμένη Τρικαλινή, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα φαίνεται να έχει παρασυρθεί από την ορμητικότητα των νερών, αρκετά μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση της.
https://trikalain.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom