Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Σέρρες: Πέθανε το ένα από τα δύο αδέρφια που έθαψαν τον Βασίλη Μελενικλή στην αυλή τους


Την τελευταία του πνοή στη Δράμα, άφησε ο ένας από τους δύο αδελφούς που είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον νεκρό φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, στις Σέρρες. Η ανατριχιαστική υπόθεση ξάνα στο προσκήνιο...

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ένας από τους δύο αδελφούς που είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον νεκρό φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, στις Σέρρες. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε χθες (18-07-2018) στο νοσοκομείο Δράμας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Πρόκειται για ένα από τα δύο αδέλφια από τις Σέρρες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το θάνατο του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή,από τη Δράμα . Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, αφού είχε καταλήξει από χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε

Ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, ο οποίος αγνοείτο δυο μήνες, εντοπίστηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός φιλικού του σπιτιού στις Σέρρες στις 7 Ιουνίου. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα φρικτό έγκλημα με σκοπό την ληστεία. Όπως αποδείχθηκε όμως, η υπόθεση ήταν αρκετά περίπλοκη.

Ο Βασίλης Μελενικλής 37 χρόνων που χάθηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας, βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού φίλων του, στην Αλιστράτη Σερρών! Αυτή η αυλή ήταν ο τάφος του Βασίλη για δυο μήνες.

Οι φίλοι του υποστήριζαν ότι είχε έλθει την μοιραία μέρα από το σπίτι τους ο Βασίλης αλλά δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Μετά από έρευνες και καταθέσεις, η αστυνομία πριν από λίγες μέρες… εντόπισε την σορό του άτυχου 37χρονου που ήταν θαμμένη στην αυλή.

Τα δύο αδέλφια, οι φίλοι του Βασίλη είπαν στους αστυνομικούς πως ο Βασίλης πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε – περίπου 2.000 ευρώ – και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Στο δεξί του χέρι βρέθηκε μία λεπτή σύριγγα, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω ανάλυση.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, μίλησε στο Φως στο Τούνελ και τόνισε ότι: «η περίπτωση αυτή είναι ο ορισμός όσων υποθέσεων απαιτούν τον διορισμό πραγματογνώμονα από την οικογένεια. Υπάρχουν επιστημονικά κενά και πρέπει να κριθούν όλα τα δεδομένα για να καταλήξουμε αν ήταν ατύχημα ή έγκλημα. Απαιτείται προσοχή, στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν από παθολογοανατόμους και συνεργασία ιατροδικαστών».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom