Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Στους 82 έφτασαν οι νεκροί από τις φωτιές στην ανατολική Αττική (φωτο & βίντεο)

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της τραγωδίας

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι άνθρωποι αγνοούνται από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι - Ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται από την μέρα της φωτιάς - Πολίτες τα έψαλλαν στον Καμμένο - «Μας αφήσατε να καούμε!»

Οργή, απελπισία, αγωνία και θάνατος. Οι κάτοικοι στο Μάτι ψάχνουν στις στάχτες και στα νεκροτομεία τους ανθρώπους τους. Ακόμα και σήμερα είναι άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων και υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν και πάλι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι νεκροί έχουν φτάσει επισήμως τους 82. 

Την ίδια ώρα ο πρώτος υπουργός που επισκέφθηκε τα καμένα ήταν ο Πάνος Καμμένος. Στο Μάτι ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών που κατηγόρησαν τον κρατικό μηχανισμό ότι τους άφησε αβοήθητους τις δύσκολες ώρες.

Ήδη πάνω από 1.200 σπίτια έχουν κριθεί ακατοίκητα και οι αυτοψίες συνεχίζονται. Ο φόβος ότι θα αυξηθούν οι νεκροί είναι υπαρκτός γιατί σύμφωνα με την πυροσβεστική τα κλειστά σπίτια δεν μπορούν να ερευνηθούν αν δεν τα ανοίξουν οι ιδιοκτήτες τους.

Διαβάστε επίσης:
Ψάχνει για «σημάδια» εμπρησμού η Αντιτρομοκρατική! - Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της τραγωδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom