Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Σύνταγμα: Εκατοντάδες πολίτες για τα θύματα από τις φωτιές (φωτο & βίντεο)


Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη - Έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα, τιμώντας την μνήμη των νεκρών από τις φωτιές - Σχημάτισαν μια
καρδιά από κεριά κι έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων - Ο μικρός που έκλεψε την παράσταση και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα - Δείτε ζωντανή εικόνα, βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Ο 39χρονος μπασκετμπολίστας, Γιάννης Γκαγκαλούδης, δεν έμεινε ασυγκίνητος από την πολύνεκρη τραγωδία από τις φωτιές και μέσω social media οργάνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, απόψε το βράδυ.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο


Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών. Στην ανάρτησή του ζητούσε από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να «φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

Όπερ και εγένετο, με εκατοντάδες πολίτες να σπεύδουν στην πιο κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, να ανάβουν ένα κερί και να τιμούν την μνήμη των θυμάτων.


Καθισμένοι σε κύκλο εκατοντάδες πολίτες κρατώντας κεριά στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν από τις 9 στην πλατεία Συντάγματος κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, «τιμώντας σιωπηλά» τους νεκρούς από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Χρησιμοποιώντας κεριά σχημάτισαν μια καρδιά καθώς και την ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς, πραγματοποιώντας παράλληλα βουβή διαμαρτυρία.
Την παράσταση έκλεψε ένα μικρό αγόρι, που φώναξε πως βρέθηκαν απόψε στο Σύνταγμα για να τιμήσουν αυτούς που κάηκαν!
Δείτε τις εικόνες από το σημείο
φωτιές
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom