Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται (φωτο & βίντεο)


Κορυφώνεται το θρίλερ για τα δυο 9χρονα κορίτσια, τις δίδυμες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, που αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα (23.07.2018) λίγες ώρες αφού ξέσπασε η φωτιά στην Αττική. Άγνωστη και η τύχη του παππού και της γιαγιάς του.

Ο άνδρας που εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά πλάνα να είναι δίπλα σε δυο κορίτσια, τα οποία ο πατέρας των παιδιών αναγνώρισε ως δικά του, εμφανίστηκε στις αρχές. Είπε ότι τα κοριτσάκια που φαίνονται στο βίντεο να διασώζονται μαζί με τον ίδιο μετά τη φωτιά στην ανατολική Αττική είναι δικά του παιδιά. Μάλιστα, εμφάνισε και τα απαραίτητα έγγραφα που το αποδεικνύουν, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του newsit.gr και δίνοντας συνέχεια στο θρίλερ με την τύχη των 9χρονων διδύμων.
Μοιραία, παραμένει άγνωστη η τύχη της Βασιλικής και της Σοφίας Φιλιπποπούλου και των γονιών του πατέρα τους. Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και στοιχεία για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται.
Τα δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής. Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.
Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα. 

Το χρονικό του θρίλερ με τα δυο κοριτσάκια

Τα δυο κοριτσάκια είχαν ξεκινήσει με τον παππού τους Φίλιππο Φιλιππόπουλο και τη γιαγιά τους Σοφία, το απόγευμα της Δευτέρας, να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα. Όμως από τις 18:20 εκείνο το απόγευμα, την ημέρα που ξέσπασε η φονική φωτιά στην ανατολική Αττική, δεν είχαν καμία επικοινωνία με τους γονείς τους.
Ο πατέρας τους συγκλόνισε τους πάντες όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε πως είδε τα παιδιά του σε μια από τις βάρκες που είχαν περισυλλέξει επιζώντες από το Κόκκινο Λιμανάκι και τους μετέφεραν στο λιμάνι της Ραφήνας. Όπως τόνισε, τα παιδιά αναγνώρισαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, όταν είδαν ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha.
Όπως ανέφερε, ξεκίνησαν στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) και η τελευταία φορά που τους μίλησαν ήταν στις 18:20. Δεν γνωρίζει αν οι γονείς του ζουν. Είπε ότι τα παιδιά του σώθηκαν γιατί τα είδε σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha. Και από εκείνη τη στιγμή έχει, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη, κινήσει γη και ουρανό για να βρει τα δίδυμα κοριτσάκια του.
«Αφού κάναμε τα πάντα, πήγαμε σε νοσοκομεία, αστυνομία, μας είπε η πυροσβεστική πως η έσχατη λύση είναι να πάτε στο νεκροτομείο μήπως τα βρείτε εκεί. Πήγαμε στο νεκροτομείο στο Γουδί και μας έκαναν τεστ DNA για να γίνει η ταυτοποίηση. Σαν από θαύμα και ενώ ήμασταν απελπισμένοι κι εγώ και η γυναίκα μου, βρήκαμε αυτό το βιντεάκι και αναγνωρίσαμε τα παιδιά. Πήραμε στο σταθμό και μας έδωσαν το πλάνο πιο καθαρό και τα αναγνωρίσαμε. Αλλά δεν υπάρχουν οι γονείς μου πουθενά», περιέγραψε ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.
Δείτε τι δήλωσε
Ο άνδρας που φαινόταν με τα δυο κορίτσια στη βάρκα κατά την επιχείρηση διάσωσης, μετά τη δημοσιότητα και την έκταση που πήρε το θέμα, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τα παιδιά στη βάρκα είναι τα δικά του παιδιά και όχι τα δυο κοριτσάκια που αναζητούν εναγωνίως οι γονείς τους.
Μάλιστα, προσκόμισε και τα απαραίτητα έγγραφα. Μετά την εξέλιξη αυτή, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο πατέρας των δυο κοριτσιών, ζήτησε από τον άνδρα στο video να συναντηθούν για να λυθεί το θέμα.
Επίσης, αποφασίστηκε οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των δυο κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής, να δοθούν στη δημοσιότητα από το Χαμόγελο του Παιδιού ώστε όποιος γνωρίζει να δώσει πληροφορίες. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom