Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τραγική ειρωνεία: Μία ακτινολόγος και τα παιδιά της στους νεκρούς στο Μάτι - Πέρυσι είχε σκοτωθεί ο σύζυγός της!


Βρέθηκε νεκρή με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της σε καμένο αυτοκίνητο - Δύο ημέρες πριν είχε παρουσιαστεί στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας

Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στις στάχτες της Ανατολικής Αττικής, καθώς μέρα με την ημέρα ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ανεβαίνει.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και μία τεχνολόγος- ακτινολόγος με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της που αναγνωρίστηκαν σε ένα από τα καμένα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, αναγνωρίστηκε το παιδί της και βρέθηκε η τσάντα με την ταυτότητά της.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη γυναίκα παρουσιάστηκε για πρώτη ημέρα την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας με τρίμηνη μετακίνηση από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, όπου υπηρετούσε.

Μονογονεϊκή οικογένεια που πέρυσι στο ίδιο σπίτι χάθηκε και ο πατέρας, ο οποίος είχε σκοτωθεί στο πηγάδι του σπιτιού.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει παντελή έλλειψη συντονισμού με το Δημαρχείο και άλλες αρμόδιες αρχές.
https://www.protothema.gr/

Από την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Θρηνούμε μία συνάδελφο που χάθηκε στις φωτιές με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της»

Όμως, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρεται και σε μία τραγική ιστορία που αφορά τον θάνατο μίας συναδέλφου, εργαζόμενης στον τομέα της Υγείας: «Δυστυχώς, από επίσημη ενημέρωση που έχουμε, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και συνάδελφος Τεχνολόγος-Ακτινολόγος με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της, που αναγνωρίστηκαν σε ένα από τα καμένα αυτοκίνητα (αναγνωρίστηκε το παιδί της και βρέθηκε η τσάντα με την ταυτότητά της).

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη συνάδελφός μας, παρουσιάστηκε για πρώτη ημέρα τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας με τρίμηνη μετακίνηση από το ΓΟΝΚ που υπηρετούσε. Μονογονεϊκή οικογένεια, που πέρυσι στο ίδιο σπίτι χάθηκε και ο πατέρας της (σκοτώθηκε στο πηγάδι του σπιτιού)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom