Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΤΩΡΑ: Συναγερμός στη Ραφήνα! Προσέκρουσε πλοίο - Βγάζουν τον κόσμο με σκάφη (βίντεο)

Συναγερμός! Προσέκρουσε πλοίο στη Ραφήνα – Βγάζουν τον κόσμο με σκάφη -video | Newsit.gr

Πλοίο προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα - Οι αρχές μεταφέρουν τους επιβάτες με σκάφη στο λιμάνι - Το καταμαράν αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης

Σκηνές τρόμου στο λιμάνι της Ραφήνας. Προσέκρουσε σκάφος με 215 επιβάτες. Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια στο λιμάνι οι 215 επιβάτες του Flying Cat 4 που προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα.

Δυνατός κρότος ακούστηκε με τον απόπλου και αμέσως το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι υπάρχει βλάβη στο πλοίο.

ενημέρωσε τους επιβάτες ότι υπάρχει βλάβη στο πλοίο.
Οι επιβάτες, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν έχουν ενημερωθεί για το αν θα επιβιβαστούν σε κάποιο άλλο πλοίο για να μεταβούν στον προορισμό τους.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.
Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού για να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο λιμάνι.
Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης πριν επιχειρηθεί η ρυμούλκησή του σε ασφαλές σημείο για επισκευή.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom