Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο πρωθυπουργός στον τόπο του εγκλήματος! - Ο Τσίπρας πήγε κι έφυγε απ' το Μάτι σε χρόνο ρεκόρ (φωτο & βίντεο)


Τον τόπο της τραγωδίας στο Μάτι επισκέφθηκε μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά ο Αλέξης Τσίπρας. Για ανείπωτη θλίψη κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί στο Μάτι. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού διήρκεσε μια ώρα.

Με ανάρτηση στον λογαρισαμό του στο twitter ο Α. Τσίπρας αναφέρει:

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.
Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα, με διάρκεια μόλις μία ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ούτε καλύφθηκε σε απ' ευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o πρωθυπουργός έφτασε στην Αργυρή Ακτή στις 8.20 το πρωί και κατόπιν επισκέφθηκε το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού

Όπως ανακοινώθηκε εκ των υστέρων από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Σε πλάνα που μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η κρατική τηλεόραση, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να περπατά στην περιοχή της Αργυρής Ακτής, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη του κλιμακίου του υπουργείου Υποδομών, και να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την έλλειψη πρόσβασης στο νερό.

Στα επόμενα πλάνα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τους πυροσβέστες και συνομιλεί μαζί τους ρωτώντας τους για τις βάρδιές τους, η διάρκεια των οποίων είχε φτάσει και τις 72 ώρες την περασμένη δύσκολη εβδομάδα, ενώ εμφανίζεται και μέσα στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού, το οποίο έχει στηθεί στο Λεωφορείο Όλυμπος.


Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, εθελοντές, αλλά και άνδρες του στρατού και της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom