Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στον ανακριτή σήμερα και η Βίκυ Σταμάτη για μίζες 700 χιλ. ελβετικών φράγκων

Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους

Στον ανακριτή κατά της διαφθοράς θα βρεθεί σήμερα το πρωί η Βίκυ Σταμάτη η οποία είναι και πάλι κατηγορούμενη για σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Την προηγούμενη εβδομάδα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου είχε περάσει ο σύζυγός της Ακης Τσοχατζοπουλος, για ένα ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκε σε ένα ασφαλιστήριο ζωής.

Σύμφωνα με την κατηγορία το επίμαχο ποσό εισπράχθηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλος ως μέρος της «μίζας» για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρους, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση επιμένοντας πως η σύζυγος του δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις που της αποδίδονται. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός φέρεται να απέδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στον επίσης κατηγορούμενο εξάδελφο του Νίκο Ζήγρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να κρατήσει και η Βίκυ Σταμάτη δηλώνοντας άγνοια για το περίφημο συμβόλαιο.

Στον αντίποδα ο ξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας στην απολογία του φέρεται να εμφάνισε ως ιδιοκτήτες του συμβολαίου τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη.

Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους
Ελεύθερη χωρίς όρους έφυγε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μετά την απολογία της η Βίκυ Σταμάτη η οποία είναι κατηγορούμενη για σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς περίπου μια ώρα και απολογούμενη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους.

«Οι σατανάδες τρώνε λεφτά» ανέφερε και προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην δικαστική περιπέτεια της συζύγου του πρώην υπουργού μίλησε για ανθρώπινο δράμα και ομηρία της οικογένειας. «Δεν παντρεύτηκε υπουργό δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί αλλά βρέθηκε σε φυλακή» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom