Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η κυβέρνηση με 81 νεκρούς στην πλάτη και καμία παραίτηση έχει το θράσος να μιλάει για προπαγάνδα - «Πόλεμος» με τον ΣΚΑΪ

Σφοδρή επίθεση Πάνου Καμμένου στον Άρη Πορτοσάλτε

Εμπάργκο στον σταθμό του Φαλήρου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα γίνουν καρατομήσεις των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου - «Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι κάνουν φθηνή προπαγάνδα», απαντά ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Πόλεμος» μεταξύ κυβέρνησης και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ξέσπασε την Τετάρτη το βράδυ, με αφορμή τη μετάδοση ρεπορτάζ για πιθανή καρατόμηση των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι Αττικής έχουν φτάσει τους 81,ενώ δεν υπάρχει ακριβής αριθμός αγνοουμένων κι ούτε λόγος για μία έστω παραίτηση κάποιου κυβερνητικού,που να έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του...

Το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ενώ σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε την επιβολή εμπάργκο δηλώσεων στον ΣΚΑΪ, τον οποίο κατηγορεί ευθέως για τη στάση του τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα, με την κάλυψη των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι κάνουν φθηνή και άθλια προπαγάνδα. Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΙ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού. Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει:
«Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής.

Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ.

Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα τη δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει όμως κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και που η ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης. Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες μέρες και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει, γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται».

Σφοδρή επίθεση Πάνου Καμμένου στον Άρη Πορτοσάλτε: «Δε θα ξαναπιάσεις τις Ένοπλες Δυνάμεις στο στόμα σου»!
Επίθεση εξαπέλυσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μέσω Twitter στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κ. Πορτοσάλτε, λέγοντας του να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε, εξαπέλυσε ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος, λέγοντας απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο: "Δεν θα ξαναπιάσεις κ Πορτοσάλτε για λόγους αντιπολίτευσης στο στόμα σου τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ συνέχισε να πληρώνεσαι διαφημίζοντας τις προσευχές του Ερτογάν για χατήρι του μετόχου σου."

Ενώ η "μπάλα" πήρε και τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο κ. Καμμένος ζήτησε από τα στελέχη των ΑΝΕΛ να μην πηγαίνουν πλέον στον σταθμό.

Πορτοσάλτε: Το στράτευμα δεν είναι του Καμμένου


Η απάντηση του δηγμοσιογράφου του Σκάι στον υπουργό Αμυνας που τον είχε καλέσει μέσω twitter να μην ξαναπιάσει στο στόμα του το στρατό.

Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο απάντησε στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο δημοσιογράφος του Σκάι Άρης Πορτοσάλτε. Νωρίτερα, ο υπουργός μέσω twitter είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο να μην ξαναπιάσει στο σπτόμα του το στρατό και από τα μέλη των ΑΝΕΛ να μην ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις για να εμφανίζονται στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Το στράτευμα δεν του ανήκει. Δεν είναι του Καμμένου», είπε ο δημοσιογράφος και κάλεσε με τη σειρά του τον υπουργό Άμυνας να περιορίσει τον πανικό του. Πρόσθεσε δε, ότι αποτελεί τίτλο τιμής για τον Σκάι «να αποκλείεται από πανικοβλημένους των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom