Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Δήμαρχος Ραφήνας: «Θα έχουμε 120 νεκρούς από τις φωτιές! Συγκαλύπτουν τους πραγματικούς ενόχους»! (βίντεο με όσα είπε στον ΑΝΤ1)


Απίστευτες καταγγελίες από τον δήμαρχο Ραφήνας, ο οποίος τονίζει πως ενδέχεται να φτάσουμε τους 120 νεκρούς από τις φωτιές - "Πραγματικοί ένοχοι είναι αυτοί που άφησαν τον κόσμο να καεί! Δεν τον προειδοποίησαν, δεν τον βοήθησαν, τον άφησαν να καίγεται" - "Κανένα πυροσβεστικό δεν
μπήκε μέσα την ώρα που η φωτιά πέρασε - Να δουν τις κάμερες κυκλοφορίας" - «Δεν είχα αρμοδιότητα να δώσω εντολή για εκκένωση. Αν έδινα και σκοτωνόταν κάποιος…» - Με ποιους υποστηρίζει ότι μίλησε και ο... γρίφος για τα ονόματα - Βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη - καταπέλτη

Ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Ant1 και έριξε… βόμβες για τα όσα έγιναν όσο οι φωτιές έκαιγαν την ανατολική Αττική.

Μίλησε χαρακτηριστικά για «συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων που άφησαν τον κόσμο να καεί χωρίς να τον προειδοποιήσουν. Μπορούν να δουν πως κανένα πυροσβεστικό δεν μπήκε όταν πέρασε η φωτιά στο Μάτι. Κανένα πυροσβεστικό δεν κάηκε ενώ κάηκαν 400 οχήματα».
«Προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν για να πάνε σε ανθρώπους της πρώτης γραμμής», τόνισε επίσης ο κ. Μπουρνούς ο οποίος σήμερα έδωσε πολύωρη κατάθεση.
«Αυτοί που φταίνε ήταν εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς. Δεν μας δόθηκε καμία σύσταση εκκένωσης. Και να μας δινόταν, δεν ήμαστε αρμόδιοι όταν φεύγει η φωτιά από ένα Δήμο» συνέχισε, για να ισχυριστεί αμέσως μετά πως κάποιοι προσπαθούν να του μεταθέσουν ευθύνες: «Ο κ. Τόσκας είπε πως ενημερωθήκαμε για εκκένωση. Αυτό είναι ψευδές. Είναι όλα καταγεγραμμένα».
«Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά ήταν εκτός» είπε ο κ. Μπουρνούς και μετά απέφυγε να πει ποιον πήρε μετά, αφήνοντας ωστόσο υπόνοιες για συγκεκριμένα πρόσωπα.
«Δεν είχα αρμοδιότητα να δώσω εντολή για εκκένωση. Αν έδινα και σκοτωνόταν κάποιος…», τόνισε με νόημα ο δήμαρχος Ραφήνας.
«Θα έχουμε 120 νεκρούς» είπε επιπλέον ο κ. Μπουρνούς…

Δείτε όσα είπε ο δήμαρχος Ραφήνας, στον Ant1 για τις φωτιές


https://www.newsit.gr/

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Δημαρχος με τον καταπελτη των δηλωσων του οφειλει να παει σαν μαρτυρας
κατηγοριας στις μυνησεις κατα παντος υπευθυνου που υπεβαλαν η Κωνσταντοπουλου
και αλλοι απλοι πολιτες και να μην τα λεει ολα αυτα τα κατηγορω μονο στα καναλια
Αν δεν παει μαρτυρας η ο ιδιος δεν υποβαλει μυνησεις θα ειναι συνενοχος

Unknown είπε...

Δεν παιζει το βιντεο Αν θελεται καντε υατι να το ακουσουμε

Read more: Go to TOP and Bottom