Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Οργή απέναντι στην προκλητική ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία για την πυρκαγιά

Οι πολίτες αντιδρούν απέναντι στις προκλήσεις ΣΥΡΙΖΑίων βουλευτών

Γεμάτες οργή και πόνο ήταν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των χρηστών του Facebook που έβλεπαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, να υπεραμύνεται των θέσεων της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό: «Εσείς που ουρλιάζετε νυχθημερόν - βλέποντας στην εθνική μας τραγωδία, την ευκαιρία να πλήξετε την κυβέρνηση - έχετε,άραγε, βιώσει την οδυνηρή, βίαιη, απροσδόκητη απώλεια; Έχετε,άραγε, έρθει αντιμέτωποι με τον ξαφνικό θάνατο δικού σας ανθρώπου; Έχετε αναλογιστεί τι αισθήματα προκαλει; Θα ξέρατε τότε, ότι το μόνο που αποζητάς είναι σιωπή και σεβασμός. Όχι ουρλιαχτά και κραυγές "ιερής αγανάκτησης". Δεν καταλαβαίνετε ότι ασχημονείτε;;».

Μάλιστα, η ίδια στάθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που, παρά την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις φονικές πυρκαγιές, προχώρησε σε δημόσιες τοποθετήσεις που προκάλεσαν μεγαλύτερο κύμα οργής. «Οπως δεν αποδράσαμε ποτέ από τις ευθύνες μας, δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όλων όσοι τόσο άδικα χάθηκαν, αναλαμβάνουμε πλήρως την πολιτική ευθύνη και μαζί τη δέσμευση για την εξάλειψη χρόνιων, κληρονομημένων παθογενειών. Και όπως είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας tsipras: "εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε"», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

Οι αντιδράσεις του κόσμου, όμως, που βλέπει μπροστά στα μάτια του να εκτυλίσσονται πρωτοφανή σκηνικά κυβερνητικής ανικανότητας και απάθειας απέναντι στο ανθρώπινο δράμα αντέδρασε και έβαλε την κ. Καββαδία στη θέση της. Οι χρήστες κάλεσαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ντραπεί για τα διαγγέλματα θανάτου που προκάλεσε η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση ενώ άλλοι εύχονταν «δίκαιη δίκη» για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, δεν έλειψαν αυτοί που έκαναν λόγο για «θράσος», «ασέβεια» και «φασισμό» απαντώντας με χαρακτηριστικό τρόπο στη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

«Αλήθεια, έχετε το θράσος να πάτε να τα πείτε αυτά κατά πρόσωπο στους ανθρώπους που θρηνούν συγγενείς; Αλλά ξέχασα, το έκανε ήδη ο Καμμένος, εκπροσωπώντας όλους σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ», επισήμανε χαρακτηριστικά μία χρήστης. 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom