Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

"Eσφαξαν" μετανάστη στη μέση του δρόμου – Φόβοι για ρατσιστικό χτύπημα - Συνελήφθησαν δύο Ελληνες


Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Ένας άνδρας βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρός στη μέση του δρόμου. Όλα δείχνουν ότι τα μαχαίρια βγήκαν μετά από καυγά
Ώρα τρεις και είκοσι τα ξημερώματα οι περίοικοι στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα ενημέρωσαν την αστυνομία για κάποιο επεισόδιο μεταξύ τριών ανδρών. 

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία ήταν ήδη αργά. Όπως περιέγραψαν οι μάρτυρες δύο άνδρες άρχισαν να χτυπούν τον τρίτο. Ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, και ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι δυο δράστες ανέβηκαν σε μια μηχανή και έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Οι περιγραφές των μαρτύρων ήταν καλές. Οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία κατάφεραν λίγο αργότερα να εντοπίσουν τη μηχανή με τους δύο άνδρες στο Σύνταγμα.

Τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Αποδείχθηκε πως είναι δυο Έλληνες 28 και 24 ετών. Η ταυτότητα του θύματος ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή. Πρόκειται ωστόσο για μετανάστη πιθανότατα αφγανικής ή πακιστανικής καταγωγής.

Οι περιγραφές των μαρτύρων πάντως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Κάποιοι από αυτούς ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες επιτέθηκαν από πίσω στον μετανάστη την ώρα που εκείνος προχωρούσε στο δρόμο. Τον πλησίασαν, είπαν με τη μηχανή και τον χτύπησαν στην πλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom