Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Λαλίστατε κύριε Σίμο Κεδίκογλου,έχουμε και μεις παιδιά!



«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με την επίθεση που έγινε στην πολυκατοικία όπου μένει ο αδερφός του.

Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία.



«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Πιστεύω ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει χωρίς εξαιρέσεις το γεγονός.Δεν μπορεί να διαχωρίζεται σε καλή και κακή η πολιτική βία. Δεν υπάρχει κακή βία. Πρέπει να εξοστρακίσουμε τη βία από την κοινωνία μας».

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι αναφέρεται σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για λιντσαρίσματα πολιτικών τους αντιπάλων. «Όλα αυτά είναι επικίνδυνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγόρησε για μετεμφυλιακά κηρύγματα ενώ εγώ ζήτησα απλά αποκήρυξη της κάθε μορφής βίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έκλεισε λέγοντας:

«Είναι απαράδεκτο να τρομοκρατείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».
======
Αυτά δήλωσε ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρωινή του τσάρκα στα ΜΜΕ!
".... στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά...."!!!!,όταν πέφτει ένα μπουκάλι μπύρας ή δύο γκαζάκια κι έχει δίκιο.

Πλην όμως δεν τον ακούσαμε ποτέ να μιλάει για τις δεκάδες επιθέσεις που δέχονται οι οικογένειες των πολιτών από κακοποιούς,οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν στρακαστρούκες αλλά πραγματικά όπλα που ξερνάνε μολύβι,μαχαίρια και τσεκούρια και μπουκάρουν στα σπίτια μας σκοτώνοντας ακόμα και για 100 ευρό.

Προφανώς κύριε εκπρόσωπε μελετάτε το αστυνομικό δελτίο σε ότι έχει να κάνει με "επιθέσεις" στο σινάφι σας κι από κει και πέρα ας πάνε να..... οι υπόλοιποι,που έλεγε κι ένας διαιτητής της παράγκας.Μέχρι εκεί φτάνει η ευαισθησία σας!

Εμείς κύριε Κεδίκογλου δεν έχουμε παιδιά,ούτε η ζωή μας μας ανήκει σύμφωνα με τα λεγόμενά σας,αφού την κρατική βία τη θεσπίσατε με νόμους,που ονομάζετε απλά πολιτικές αποφάσεις.
====
Επειδή λοιπόν αυτές οι επιθέσεις με μπουκαλάκια και στρακαστρούκες το μόνο που καταφέρνουν είναι να κουβαλάνε νερό στο μύλο της εξουσίας ας σταματήσει το παραμύθι,όποιοι κι αν είναι οι δράστες,γιατί για μας υπάρχει πάντα και η εκδοχή των "στημένων" για τον αποπροσανατολισμό και την τρομοκρατία της κοινωνίας,που επικαλείται ο λαλίστατος εκπρόσωπος των Σαμαροβενιζελκουβέληδων.

Γι' αυτό επιμένουμε από προχτές που έγινε η επίθεση στους 5 δημοσιογράφους να λέμε:
Με στρακαστρούκες δεν πέφτει το σύστημα!
Τουναντίον του δίνουν χέρι να πιαστεί χώρια που υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί κανένα σοβαρό ατύχημα και θα έχουν όλο το κρίμα στο λαιμό τους οι δράστες.
Οι δράστες,που ο Θεός ξέρει ποιοι είναι και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν,πάντως όχι του εξαθλιωμένου λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom