Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δείτε ποια Βουλευτής αποκάλεσε "μαζορέτα" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την κόντρα της με τον Μανιτάκη (βίντεο)

Κατά πως φαίνεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,Ζωή Κωνσταντοπούλου,έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση στη Βουλή.Θετικά ή αρνητικά πολύ λίγη σημασία έχει.

"Μαζορέτα" αποκάλεσε την Κωνσταντοπούλου

"Μαζορέτα" αποκάλεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
"Πρώτη μέρα στα θρανία και έχουμε κοινοβουλευτική γυμναστική με μαζορέτα την κυρία Κωνσταντοπούλου", είπε η κυρία Ασημακοπούλου, παίρνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου "Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις". "Δεν πειράζει έχουμε αντοχές", πρόσθεσε, απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ένσταση αντισυνταγματικότητας επί του σχεδίου νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά που προεδρεύει της συνεδρίασης παρενέβη και είπε : "Θα μου επιτρέψετε να το διαγράψουμε αυτό από τα πρακτικά..."



Κωνσταντοπούλου σε Μανιτάκη:Kαταργήσατε ό,τι έχετε γράψει

Ένταση επικράτησε στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Αντώνη Μανιτάκη ότι παραβιάζει το Σύνταγμα, παρότι ειδικός.
"Το σύνολο της τοποθέτησής σας καταδεικνύει ότι έχετε απόλυτη συναίσθηση του ότι παραβιάζετε ευθέως και κατάφορα το Σύνταγμα με το νομοσχέδιο που φέρνετε ως ειδικός του Συντάγματος", είπε η Ζωή Kωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:
" Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί καταφέρατε όχι να συγχωνεύσετε αλλά να καταργήσετε ότι έχετε γράψει και αναπτύξει για τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος υπό την άλλη ιδιοτητά σας"...




Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Μανιτάκη

"Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ την ιστορία και την τιμή μου απέναντι στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ιστορία μου είναι γνωστή και την έχει επαινέσει και η ίδια. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω γιατί έχω μεγάλη πείρα και αρκετή γνώση", απάντησε παίρνοντας το λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
"Σε ότι αφορά τα συνταγματικά επιχειρήματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου μου φαίνονται εξωφρενικά σε τέτοιο σημείο που αδυνατώ να βρω αντεπιχειρήματα", τόνισε ο κ. Μανιτάκης.

"Συνταγματολογούν, πολιτικολογούν ή αερολογούν όσοι δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο να προτείνουν για αυτόν τον τόπο αυτή την αυτή κρίσιμη περίοδο", επεσήμανε ο υπουργός ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.



http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom