Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Βουλγαράκης για ψεύτικο πόθεν έσχες!


Τις υποθέσεις τριών πολιτικών,των Γιώργου Βουλγαράκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιάννου Παπαντωνίου,των οποίων τα ονόματα των συζύγων τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ εξέτασε  σήμερα  η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής και πριν από λίγο αποφάσισε την παραπομπή στη Δικαιοσύνη του Γιώργου Βουλγαράκη. 

Στη Δικαιοσύνη διαβιβάζεται, από την αρμοδία επιτροπή της Βουλής, ο φάκελος του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, για αναληθές πόθεν έσχες, καθώς, όπως διαπίστωσε η επιτροπή, ο κ. Βουλγαράκης δεν είχε δηλώσει το ποσόν λογαριασμού,στο οποίο ήταν συνδικαιούχος η σύζυγός του και περιέχονταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Αντίθετα, επαρκείς κρίθηκαν οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη αναφορικά με τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του.

Τέλος, η υπόθεση με το πόθεν έσχες του Γιάννου Παπαντωνίου θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς κάποια μέλη της επιτροπής δεν είχαν ενημερωθεί

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν ψαξεις καλα κατα τη διαρκεια της θητειας του πιθανον να εχει αγοραστει τιποτα τετοιο για το υπουργειο και τωρα να ειναι σπιτι του

Read more: Go to TOP and Bottom