Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Επιστρέφει η Ελευθεροτυπία της Μάνιας με... "δανεικά ή ιδανικά"!!!


Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επιστρέφει στα περίπτερα και στο Διαδίκτυο!
Από τις 10 Ιανουαρίου μαζί σας η "Ελευθεροτυπία", η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" με το περιοδικό "Ε" και το www.enet.gr.,πληροφορούμαστε από την ηλεκτρονική σελίδα της πάλαι ποτέ εφημερίδας των συντακτών απ' όπου και το παρακάτω βίντεο.

Το "ευρηματικό" σλόγκαν δεν γνωρίζουμε αν αφορά και τους περίπου 850 απλήρωτους συντάκτες της εφημερίδας,εκ των οποίων ορισμένοι θα εργάζονται και στη νέα έκδοση,πάντως αυτός που το εμπνεύστηκε μάλλον κάνει μαύρο χιούμορ!

Η μετοχική σύνθεση της Χ. Κ. Τεγόπουλος Ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος μετά την αγορά των μετοχών, που έγινε στις 6 Δεκεμβρίου 2012 από την οικογένεια Τεγόπουλου έχει το 27% της Χ. Κ. Τεγόπουλος. Η Μάνια Τεγοπούλου έχει το 25,18% και η Ελένη Τεγοπούλου 25,17%. Θεωρείται δεδομένο πως στη συνέχεια θα ακολουθήσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και είσοδο και άλλων μετόχων.

Πληροφορίες μας λένε ότι την Τρίτη η Πανελλήνια Ενωση Λιθογράφων εργαζόμενοι της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Μίνωος 10,της Ελευθεροτυπίας στο Ν.Κόσμο, καλώντας όλους τους εργαζόμενους και άλλων Σωματείων να συμμετέχουν μαζί με τις οικογένειές τους.Την ίδια ώρα που θα δίνουν συνέντευξη τύπου τα νέα αφεντικά της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom