Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπασε το ισχίο του στο Καρπενήσι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα



Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά από κάταγμα ισχίου που υπέστη στο Καρπενήσι,όπου είχε πάει για τις γιορτές.

Ο κος Μητσοτάκης έπεσε, έσπασε το ισχίο του και μεταφέρθηκε αεροπορικώς από το Καρπενήσι στην Αθήνα χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Μετά το ατύχημα, άμεσα,έφτασε ειδικά εξοπλισμένο ιατρικά ελικόπτερο, το οποίο φρόντισε για την ασφαλή του επιστροφή στην πρωτεύουσα.

Η Πολεμική Αεροπορία  που ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού ήταν έτοιμη να κάνει την αποστολή ,αλλά τελικά ο κ.Μητσοτάκης μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας,σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η γνωστή λαϊκή ρήση "ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσ... θα πάει" δεν ισχύει για τον επίτιμο τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος της!

3 σχόλια:

ephee είπε...

Κοίτα την τραγική ειρωνεία του περιστατικού όμως..
Έπρεπε να μπει το '13 για να βρει το διάολό του ο κατσικοπόδαρος!

Υ.Γ. Οφείλουμε να παραδεχτούμε όμως, πως η πολεμική αεροπορία δεν κάνει διακρίσεις. Και για μένα και για σένα, έτσι θα τσακίζονταν..

zeidoron dtsoukas είπε...

Αμαν ρε Εφη,άκου κατσικοπόδαρος!
Πρώην πρωθυπουργός είναι το παλικάρι και μέχρι πρότινος μας έδινε συμβουλές αν θυμάσαι.
Γι' αυτό κι αυτός πήγε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Υγεία,για να μη λένε μερικοί εμπαθείς σαν και σένα πως τρώει τα λεφτά του λαού!
Περαστικά δεν θα του ευχηθείς;

ephee είπε...

Χαχαχαχαχα! Γιατί, μη χάσω το μποναμά;

Read more: Go to TOP and Bottom