Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στη δικαιοσύνη κατά του ΔΟΛ ο Πάνος Καμμένος για το δημοσίευμα:«Προεδρούκο, βάλε μου ουίσκι»!


H κυρία Αγγελική Καραγεώργου των ΝΕΩΝ είχε τη φαεινή ιδέα να γράψει σήμερα ένα ρεπορτάζ με τις "Στιχομυθίες από τα πηγαδάκια της φορτισμένης ψηφοφορίας για την Προανακριτική Επιτροπή",που ολοκληρώθηκε χτες στα ξημερώματα.
Ακόμα πιο φαεινή ήταν η ιδέα να μπει τίτλος «Προεδρούκο, βάλε μου ουίσκι»,φράση που κατά το ρεπορτάζ απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στο Μεϊμαράκη μέσα στο γραφείο του στη Βουλή παρουσία 15 συνολικά εκπροσώπων των κομμάτων και συμπληρώνει μάλιστα το ρεπορτάζ γράφοντας ότι:"τσίμπησε με μεγάλη οικειότητα το μάγουλο του προέδρου της Βουλής"!

Στο εν λόγω λοιπόν δημοσίευμα ο Πάνος Καμμένος απάντησε άμεσα μέσω twitter:








Και λίγο αργότερα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται καθαρά ότι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη: 

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.

Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους.

Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο".

Να εξηγήσουμε τι συνέβη σο παρελθόν που αναφέρει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το http://kourdistoportocali.com/articles/17802.htm:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΔΟΛ την πέφτει στον Πάνο Καμμένο με δημοσιεύματα σαν αυτό των "ΝΕΩΝ". Όμως αυτό που προφανώς αγνοούσε ο συντάκτης του είναι ότι την προηγούμενη φορά ο Ψυχάρης ικέτευε έλεος από τον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Τι είχε συμβεί; Εφημερίδα του συγκροτήματος παρουσίαζε τον Καμμένο με ανάλογους χαρακτηριμούς (ακροδεξιός κλπ). Ο Καμμένος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Κέρδισε την δίκη. Ο Ψυχάρης έκανε προσφυγή στο Εφετείο και από εκεί ήλθε το χαστούκι.Καταδικάστηκε να πληρώσει 300.000 ευρώ στον σημερινό αρχηγό των ΑΝΕΛ. Εκλιπαρούσε να τα βρουν. Τι έκανε ο σκληροτράχηλος Καμμένος;
Ανάγκασε τον Ψυχάρη να του κόψει την επιταγή των 300.000 ευρώ και όταν ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ του την έστειλε, ο Καμμένος του την γύρισε πίσω με την ατάκα> 
"Βάλτην εκεί που ξέρεις-δηλαδή στην μισθοδοσία των εργαζομένων σου...
(η "μετάφραση" δική μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom