Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα μυστήρια των Παρισίων

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα μυστήρια των Παρισίων» με αναλυτικό ρεπορτάζ για τη λίστα Λαγκάρντ. Στον εισαγγελέα θα κληθούν οι πρέσβεις Ηλ. Κλης και ο Κων. Χαλαστάνης, ως άνθρωποι - κλειδιά.Συνεργάτιδα του Παπακωνσταντίνου «έχασε» το επίμαχο CD. Δικαστική σύγκρουση για το επίμαχο στικάκι  (Σελ 3)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Στήνει άμυνα με … «Βίλες», «Καθαρά χέρια» και λίστες. Προβληματισμός στη Ν.Δ. από τον εναγκαλισμό Σαμαρά–Βενιζέλου  (Σελ 5)
ΤΣΙΠΡΑΣ: Βάζει στο κάδρο τον Σαμαρά και «βλέπει» Ουάσιγκτον! Κρούσμα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας η λίστα Λαγκάρντ (Σελ 6)
 
ΜΕΡΚΕΛ: «Μην διανοηθείτε να κάνετε εκλογές πριν από εμένα»! Αυστηρή τήρηση των συμφωνηθέντων, καμία αλλαγή στο φορολογικό (Σελ 9)
 
ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ: Το πολιτικό «φαινόμενο» της Ιταλίας μιλάει στο «Π». Τσιμουδιά από τα ΜΜΕ για το κίνημα που ταρακουνάει την Ιταλία και οι δημοσκοπήσεις το φέρνουν τρίτο (Σελ 16-17)
 
ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: Το «αριστερό» πρόσχημα της διάλυσης του Δημοσίου. Η … εξομολόγηση του υπουργού Εσωτερικών στη Βουλή για τις συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών (Σελ 20)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom