Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Εφτασε η κακοκαιρία με χιόνια,βροχές,κρύο και μποφόρια - Καταιγίδα αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (βίντεο)


Η ραγδαία μεταβολή του καιρού που πρόβλεψε η ΕΜΥ ξεκίνησε ήδη στην Αττική με χιόνια στην Πάρνηθα και καταιγίδα αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας,ενώ ψιλοβρέχει στην Αθήνα και κάνει τσουχτερό κρύο!

Ο καιρός ανήμερα των Θεοφανείων θα παρουσιάσει σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, που κατά τόπους θα φτάσουν τα 9 μποφόρ αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η οποία στα βόρεια θα φτάσει ακόμα και στους -4 βαθμούς Κελσίου.Αναμένονται χιόνια,βροχές και τοπικές καταιγίδες.


Στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά  και πιθανόν και σε ημιορεινές περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας. Τα φαινόμενα όμως βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου τις βραδινές ώρες θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός αλλά με τσουχτερό κρύο.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας καθώς σε αρκετά σημεία βρέχει καταρρακτωδώς αυτή την ώρα. 

Ανοιξαν οι ουρανοί στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, όπου στο ύψος της Μαλακάσας, η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.






Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στην Εθνική θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πατήστε στο χάρτη και δείτε τον καιρό σε όποιο σημείο της χώρας θέλετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom