Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τραγωδία στα Τρίκαλα! 12χρονο κορίτσι "έσβησε" στο παγοδρόμιο



Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα στο παγοδρόμιο των Τρικάλων!
Ενα κορίτσι το οποίο είχε πέσει στο παγοδρόμιο του Μύλου των Ξωτικών, εξέπνευσε πριν από λίγο, όπως ενημέρωσαν οι γιατροί τους γονείς του.

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr είναι 12 χρονών, λεγόταν Ε...Τ... και ήταν από την Καλαμπάκα
Πως έγινε το συμβάν
Ενώ βρισκόμασταν στο Μύλο των Ξωτικών για να καλύψουμε αποψινές εκδηλώσεις, ενημερωθήκαμε από τους επισκέπτες ότι στο Χώρο του παγοδρομίου έγινε ένα ατύχημα. Μετά από λίγο βρεθήκαμε στο χώρο του παγοδρομίου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κορίτσι έπεσε ξαφνικά κάτω και έχασε τις αισθήσεις του. Μαζί με το άτυχο κορίτσι ήταν η μητέρα του. Αμέσως η νοσηλεύτρια του Μύλου των Ξωτικών που ήταν στο χώρο, βλέποντας  ότι το κορίτσι δεν είχε σφυγμό, άρχισε να κάνει καρδιοαναπνευστικές μαλάξεις. Μαζί έδωσε χείρα βοηθείας και ένας γιατρός από την Αθήνα. Συνέχισαν τις μαλάξεις έως ότου ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε το κορίτσι. Σύμφωνα με την ίδια τη νοσηλεύτρια, το κορίτσι δεν είχε σφυγμό από τη στιγμή που έπεσε κάτω. Πριν πέσει κάτω, λόγω της αστάθειας που είχε το κορίτσι, ο υπεύθυνος του παγοδρομίου πήγε δίπλα της για να την κρατήσει αλλά μετά το κορίτσι κατέρρευσε.
Στο νοσοκομείο
Οι γιατροί κατέλαβαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν το σφυγμό της άτυχη κοπέλας για πολλή ώρα αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Και αφού κατέβαλαν όλες τις προσπάθειες, ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού για το μοιραίο.
Εχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 12χρονου κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom