Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της μετά από νέα επιχείρηση έξωσης από το σπίτι τους (φωτο & βίντεο)

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί η συνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη, και βρίσκονται στο ΑΤ Ζωγράφου.

Στο πλευρό της ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου, με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Καραβίδα και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. 

«Όλοι στην Αβύδου 146, στου Ζωγράφου! Για άλλη μια φορά τα κοράκια βρίσκονται εκεί με την συνοδεία των ΜΑΤ να αρπάξουν το σπίτι. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» τονίζει σε ανάρτησή του στο «X» το ΠΑΜΕ.

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού, οι οποίοι αντιδρούν στη νέα προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146.

«Κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», φωνάζουν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της καταγγέλλοντας τη νέα επιχείρηση έξωσης.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ το φορτηγό μαζεύει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι.

https://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom