Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Γκάζι: Βγαίνει από το νοσοκομείο ο 34χρονος Κρητικός που πυροβολήθηκε στο κεφάλι


Ένα μήνα μετά του πυροβολισμούς στο Γκάζι που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο 34χρονος Δημήτρης από την Κρήτη, έρχεται η ώρα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματας» και την Νευροχειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με το creta24 ο 34χρονος Δημήτρης που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, μετράει αντίστροφα για το εξιτήριο και για να γυρίσει στα Μάλια, κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ήταν ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου, όταν ο Κρητικός, που ήταν στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ και διασκέδαζε στο Γκάζι, πυροβολήθηκε τόσο ο ίδιος έξω από ένα κλαμπ όσο και ο αδερφός του Γιάννης και ο φίλος τους Φραγκίσκος, με τον «πιστολέρο» να εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αναμένεται αύριο, Δευτέρα (22/1/24) να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από περισσότερο από έναν μήνα νοσηλείας, για να επιστρέψει στην Κρήτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Δημήτρης που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα δεν είχε βγει από το κρανίο του αλλά είχε μείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom