Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γκάζι: Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των «πιστολέρο» - «Σκληροί ποινικοί» οι δράστες


Νέα αποκλειστικά πλάνα με το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι, εξασφάλισε η ΕΡΤ και ο ρεπόρτερ Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι δράστες της επίθεσης είναι γνώριμοι των αρχών, που συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ, την ώρα που οι τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται, σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως φαίνεται η παρέα των τριών Κρητικών βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς το αιματοκύλισμα φαίνεται να έγινε για ανούσια αφορμή.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, που είναι γνώριμοι στις αρχές, και πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου. Κάνουν λόγο για «σκληρούς ποινικούς» που προέρχονται από τους κόλπους της αλβανικής μαφίας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι στο όχημα που φεύγει από το Γκάζι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, από απόσταση ελάχιστων μέτρων τους τρεις Κρητικούς φίλους. Οι δύο ήταν και αδέρφια.

Κι όλα αυτά γιατί η παρέα αντέδρασε όταν δέχτηκε νερά από το δρόμο καθώς περνούσε το τζιπ. Ένας από την παρέα φώναξε «Τι κάνεις». Κατέβηκαν, συνεπλάκησαν αρχικά με τα χέρια και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η συμπλοκή κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του ενός και στον τραυματισμό των άλλων δύο.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πληροφορίες. Εχουν σχεδόν ταυτοποιήσει τους δράστες. Φέρονται να είναι Αλβανοί ποινικοί και ο ένας μάλιστα μέλος πολύ σκληρής συμμορίας, η οποία έχει απασχολήσει τις αρχές και με εκτελέσεις κατά το παρελθόν. 

Έχει δοθεί σήμα και στις τελωνειακές αρχές της χώρας και στα αεροδρόμια, καθώς ενδεχομένως να επιχειρήσει να διαφύγει από τη χώρα μας ο δράστης του συγκεκριμένου περιστατικού.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom