Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Δύο ακόμα θανατηφόρα τροχαία: Ενας 56χρονος νεκρός στο Ρέθυμνο και μια 19χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Επίσης δύο γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες στο τροχαίο της Αλεξ/λης

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας!Ακόμα δύο σημειώθηκαν σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, το ένα σε μετωπική δύο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη με απολογισμό μία γυναίκα νεκρή κι άλλες δύο να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες, ενώ στο Ρέθυμνο ένας άντρας σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 19χρονη και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό έξω από την Αλεξανδρούπολη και η 19χρονη οδηγός ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες νεκρή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ που επέβαιναν δύο γυναίκες. 

Εκείνες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται, με το σημείο του δυστυχήματος να παραμένει το μεσημέρι αποκλεισμένο.

Η 19χρονη έχασε τη ζωή της παραμονές Χριστουγέννων, στις 15:30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κινούμενο προς Αλεξανδρούπολη με αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα για αδιευκρίνιστους λόγους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο απεγκλωβισμός δυσκόλεψε πολύ το έργο των έξι ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Φερών.

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης οι δυο γυναίκες, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα οι οποίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

https://www.newsit.gr/

Κρήτη: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο


Μάστιγα τα τροχαία στην Κρήτη, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει διαρκώς. Τα ξημερώματα υπέκυψε στο Ρέθυμνο ένας 56χρονος οδηγός μηχανής. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όλα συνέβησαν όταν ο 56χρονος άνδρας που οδηγούσε μηχανή, στον Αδελειανό Κάμπο στο Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία, η μηχανή του εξετράπη της πορείας της, με συνέπεια ο ίδιος να πέσει σε παρακείμενο πεζοδρόμιο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή ωστόσο λίγο πριν τις 06:00 το πρωί υπέκυψε στα τραύματά του.

Την είδηση θανάτου του άτυχου μοτοσικλετιστή, επιβεβαίωσε στο ekriti.gr έγκυρη πηγή από το νοσοκομείο. Το νέο τροχαίο δυστύχημα ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στην Κρήτη από την αρχή του έτους στους 39.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom