Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Βριλήσσια: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με τους 2 νεκρούς - «Ήταν σοκαριστικό το θέαμα» (φωτο)


Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στα Βριλήσσια όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, και 2 νέα παιδιά 18 και 17 χρονών έχασαν τη ζωή τους.

Μιλώντας στο newsit.gr κάτοικοι των Βριλησσίων περιγράφουν τα όσα άκουσαν και είδαν όταν έγινε το τροχαίο στην οδό αναπαύσεως.

«Ερχόντουσαν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Πήγαν και χώθηκαν μέσα στην μάντρα. Ακαριαία και τα δύο» λέει κάτοικος.

Όπως αναφέρει “άκουσα το γκαπ και άρχισαν τα σκυλιά κατευθείαν να γαυγίζουν, ούρλιαξαν. Κατέβηκα λίγο κάτω αλλά δεν ήθελα να πάω κοντά, ήταν κι άλλος κόσμος δίπλα στο αμάξι. Χώθηκαν ανάμεσα στην κολώνα και στο σίδερο. Λογικά πήγαινε προς Γέρακα”.

Και συμπληρώνει “το μπροστινό αριστερο μέρος το έκοψε η πυροσβεστική για να τους βγάλει. Έκοψαν την πόρτα, δεν μπορούσαν. Τους είδα που τους κατέβασαν κάτω νεκρούς και τους δύο. Τους σκέπασαν με λευκό σεντόνι, και μετά επειδή πλημμυρισε το ένα με αίμα, του έβαλαν την ζελατίνα”.

«Το αυτοκίνητο είχε σχεδόν κοπεί στα 2»

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής περιγράφει τα δραματικά λεπτά που πέρασε ο ίδιος με την οικογένειά του όταν έγινε το δυστύχημα.

“Το πρωί κατά τις 5:00 ήμουν στο σπίτι που μένω απέναντι και άκουσα ένα κραδασμό μεγάλο και μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς βρήκα το αυτοκίνητο να ήταν σε κατάσταση, διπλωμένο”.

Μας αναφέρει ότι “η πρώτη μας κίνηση ήταν να πάρουμε το ασθενοφόρο και την αστυνομία όσο γρηγορότερα γινόταν. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο αλλά ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι”.

Ο νεαρός κάτοικος αναφέρει στο newsit.gr ότι το αυτοκίνητο “χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα. Δεν ήθελα να πάω κοντά στο αυτοκίνητο να δω τι ακριβώς είχε συμβεί γιατί ουσιαστικά με την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό το θέαμα. Βγήκα έξω και είδα το αμάξι σε τι κατάσταση ήταν και πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο δηλαδή το βλέπεις και καταλαβαίνεις. Η μεριά του οδηγού είχε σκάσει πάνω στην κολώνα. Μέσα μου το πίστευα ότι ήταν νεκροί ο θόρυβος ήταν κάτι σαν έκρηξη που χτύπησε πάνω σε ένα δυνατό σημείο”.

Δείτε εικόνες από το σημείο





https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom