Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Η Αριάδνη Δάντε στην Παλαιά Λαχαναγορά σε μια παραμυθένια δράση για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο & βίντεο)


«Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά. Και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα...» Ανάσσα, "Η Ανάσσα του Πάγου", Εκδόσεις Τσιπούπολη.

Η συγγραφέας του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Η Ανάσσα του Πάγου», Αριάδνη Δάντε (συγγραφικό ψευδώνυμο της Μηχανικού Πληροφορικής Ευτυχίας Σαμαρτζοπάνου) βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 9/12/23 στην Παλαιά Λαχαναγορά Αγρινίου και δημιούργησε στιγμές χαράς, στιγμές αγάπης για τα παιδιά της πόλης, αλλά και τους επισκέπτες του φιλόξενου χώρου σε μια αφήγηση αφιερωμένη στην ΕΛΕΠΑΠ.

image 13 

Η εκτίμηση και ο σεβασμός των Εκδόσεων Τσιπούπολη και της Αριάδνης Δάντε για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ οδήγησαν τη συγγραφέα σε μια χριστουγεννιάτικη αφήγηση, αλλά και στη δημιουργία γωνιών παιχνιδιών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. 

Οι μικροί σε ηλικία βοηθοί Αναστάσης, Γιώργος, Χρήστος, Ευαγγελία και Βαρβάρα επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά στα καθήκοντά τους και υποστήριξαν επάξια το παιχνίδι της μνήμης, το παιχνίδι στόχου, τη δημιουργία τρισδιάστατων σπιτιών και δέντρων, τη γωνιά των γραμμάτων και την εικαστική γωνιά.

image 14


Η Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Αλέκα Κοσμά και η εκπαιδευτικός του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, κυρία Ελένη Μάντζιου συνέδραμαν επίσης ουσιαστικά με τη σειρά τους στην επιτυχή έκβαση του στόχου, την ενίσχυση του κουμπαρά της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι Εκδόσεις Τσιπούπολη, ευχαριστούμε ολόθερμα την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για το έργο που επιτελεί με τα #γενναία_παιδιά και ευχόμαστε σε όλο το προσωπικό υγεία, δύναμη ψυχής και όλου του κόσμου τα αγαθά για τα σπιτικά τους.

image 15


Ευχαριστούμε από ψυχής το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, την αεικίνητη εκπαιδευτικό, κυρία Ελένη Μάντζιου, που συνεργάστηκε με μια επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτικών και συντόνισαν από κοινού 60 μαθητές διαφόρων τάξεων του σχολείου για την κατασκευή του παλατιού της βασίλισσας Ανάσσας, του εργαστηρίου του Άι Βασίλη και το καμίνι της βίδας. 

Ευχόμαστε σε όλους τους εθελοντές υγεία, πρόοδο, δημιουργικότητα και να συνεχίσουν να μας φωτίζουν με την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Τέτοιους μαθητές χρειαζόμαστε, τέτοιους φάρους εκπαιδευτικούς αγαπάμε και αυτή η συνεργασία αποτελεί για μας τον ορισμό της αλληλεγγύης και της συνεργατικής μάθησης.

image 16

 

Ευχαριστούμε την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου για την αποδοχή της πρότασης της Αριάδνης Δάντε για την παραμυθένια αφήγηση, τη διάθεση της παραμυθένιας αίθουσας στην Παλαιά Λαχαναγορά και την υποστήριξη ήχου για την εθελοντική δράση.

Ευχαριστούμε τις οικογένειες που βρέθηκαν κοντά μας, ενίσχυσαν τον κουμπαρά της ΕΛΕΠΑΠ και ζωντάνεψαν το παραμύθι μας.

Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη του Agrinio International Film Festival: Leda's Monologues, κύριο Γιώργο Λουριδά για την παρουσία του, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τη βιντεοσκόπηση της δράσης και του ευχόμαστε σε 5 χρόνια από τώρα να καταφέρει το όνειρο που μας εμπιστεύτηκε στη χθεσινή δράση.

Η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε ευχαριστεί θερμά την ΕΛΕΠΑΠ και τη Διευθύντρια Αλέκα Κοσμά για το αναμνηστικό δώρο, το όμορφο γούρι ZOLOTAS για το 2024 και προτρέπει το κοινό να αγκαλιάσει τις δημιουργίες των εθελοντών και το γούρι-κόσμημα στα χριστουγεννιάτικά του δώρα.

Οι Εκδόσεις Τσιπούπολη ευχαριστούν το αναγνωστικό κοινό τους και σας προτρέπουν όλους να χαρίζετε πολλές Ανάσσες αγάπης και πολλά βιβλία και παραμύθια στα παιδιά. Το βιβλίο είναι πολιτισμός και μια μαγική πόρτα στη φαντασία...

Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αφήγηση στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθεί περισσότερο φωτογραφικό υλικό...
 
image 01

image 02

image 03

image 04

image 05

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

image 11

image 12


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom