Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο 71χρονος - Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία (βίντεο)


Η γυναικοκτονία συνεχίζει να κρατά ανάστατη τη Σαλαμίνα και ολόκληρη τη χώρα. Τα ξεσπάσματα στενών συγγενών της αδικοχαμένης μητέρας διαδέχονται οι αποκαλύψεις για τις άγνωστες κινήσεις του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Ο δράστης που επέλεξε κάποτε να υιοθετήσει το επίθετο του Στυλιανού Παττακού και για δεκαετίες κυκλοφορούσε με δύο ταυτότητες, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

Πριν από μία δεκαετία είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία αλλά συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος, με το έγκλημα που ομολόγησε να αναγκάζει τους αστυνομικούς να ψάξουν τον φάκελό του και να διαπιστώσουν όλα όσα έκανε στο πέρασμα των χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 1972 άλλαξε το μουσουλμανικό του επίθετο και απέκτησε για πρώτη φορά ελληνικό. 11 χρόνια μετά ζητάει να το αλλάξει και να πάρει το επίθετο Παττακός, ενός εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος, το 1967 που βρισκόταν στη φυλακή για την δράση του.

Δεν δίνει πίσω την παλιά του ταυτότητα και έτσι από το 1983 μέχρι το 2009, κυκλοφορεί με δύο ταυτότητες. Το 2009 δηλώνει την απώλεια της μίας και το 2013 καταδικάζεται για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης παραμένει ελεύθερος. Το 2016 γνωρίζει την άτυχη γυναίκα και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στη Σαλαμίνα.

Όταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, διαπίστωσε ότι τον απατούσε, αποφάσισε να την σκοτώσει.

Οι μαρτυρίες ορισμένων για άγριους καυγάδες που έβλεπαν και άκουγαν, χωρίς όμως να ενημερώσουν την αστυνομία, μετατρέπουν κατά διαστήματα την θλίψη της οικογένειας σε οργή.

Τα πλάνα του σε καφετέρια στο Κερατσίνι λίγο μετά τη δολοφονία της 43χρονης, η ψυχραιμία και τα λόγια που έλεγε τις 2,5 ώρες που έμεινε για να πιει τον καφέ του, προκαλούν για ακόμα μια μέρα αντιδράσεις.

Οι αστυνομικοί έχουν ολοκληρώσει τη δική τους έρευνα και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη που καλείται να αποφασίσει για την τύχη του καθ’ ομολογίαν δράστη.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom