Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Εκτέλεσε 43χρονη πίσω από την πόρτα του σπιτιού της - Όλο το χρονικό


Το χρονικό της δολοφονίας στη Σαλαμίνα που έχει ως θύμα τη 43χρονη μητέρα ενός παιδιού, και δράστη όπως όλα δείχνουν τον 71χρονο σύντροφό της, αποκαλύπτει το newsit.gr.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2023), όταν η 43χρονη πήγε κι έκανε μήνυση εις βάρος του 71χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. 

Όπως είπε το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 10.30 στο σπίτι, όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία για να εξεταστεί από ιατροδικαστή κι άρχισαν να ψάχνουν να βρουν τον 71χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου που έληγε τα μεσάνυχτα το Σαββάτου.

Μάλιστα, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ της πρότειναν να πάρει το Panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει, να το ενεργοποιήσει και η 43χρονη το δέχτηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Σαλαμίνας την παρότρυναν να μην επιστρέψει στο σπίτι, όπου έμενε με τον σύντροφό της.

Εκείνη το δέχτηκε κι έφυγε μαζί με τη μητέρα της για να πάει να μείνει στο πατρικό της. Οι αστυνομικοί του Α. Τ της Σαλαμίνας έψαξαν να βρουν τον 71χρονο μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όποτε έληγε το αυτόφωτο, τόσο στο σπίτι όσο και στα μέρη, όπου σύχναζε χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, Τρίτη (05.12.23) γύρω στις έξι το πρωί, πιθανότατα ο 71χρονος πήγε έξω από την οικεία του πατρικού της 43χρονης, σήκωσε το όπλο και έξω από την πόρτα του σπιτιού, όπου είχε τζάμι, την πυροβόλησε.

Η τρύπα στο τζάμι από τους μοιραίους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι της άτυχης 43χρονης



Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί και ψάχνουν τις κάμερες από το λιμάνι, όπου φεύγουν τα φέρυ μποτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom