Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γκάζι: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 33χρονου τραυματία - Πού στρέφονται οι έρευνες (βίντεο)


Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του ενός από τους τρεις Κρητικούς που τραυματίστηκαν το πρωί του Σαββάτου (15.12.2023) από τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Ο νεαρός άντρας, ο οποίος μόλις πριν 2 εβδομάδες είχε παντρευτεί και είχε βαφτίσει τα δύο του παιδιά, βρίσκεται αυτήν την ώρα, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικής κλινικής και υπό την διαρκή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών, μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Χθες, μάλιστα, ο 33χρονος υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για τα κρίσιμα πρώτα 24ωρα. Μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση, σημειώνουν οι γιατροί.

Η υγεία των άλλων δύο 28χρονων τραυματιών (ο αδερφός του σοβαρά τραυματισμένου και ένας φίλος τους), σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο νοσηλεύονται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Και οι δύο χτυπήθηκαν από τον πιστολέρο στην κρανιακή χώρα.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι δύο από τους 3 που ήταν μέσα στο Range Rover φέρονται να είναι μέλη της συμμορίας που ενεπλάκη στη δολοφονία του 37χρονου στη Νέα Ιωνία, μέσα σε μια καφετέρια, τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πιστολέρο είναι ο άνθρωπος που είχε διαφύγει τότε στην Αλβανία μετά τη δολοφονία στη Νέα Ιωνία.

Μέχρι στιγμής, ο ένας 28χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΑΦ κατάφερε να δώσει και κατάθεση στους αστυνομικούς, περιγράφοντάς τους λεπτό προς λεπτό τι συνέβη, όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο Γκάζι.

Καταθέσεις έχουν δώσει στις Αρχές και οι υπόλοιποι της παρέας των Κρητικών που βίωσαν από κοντά το σκηνικό Φαρ Ουέστ στο Γκάζι, που εξελίχθηκε μπροστά τους και μετέτρεψε την βραδιά του μπάτσελορ πάρτι σε θρίλερ.

Στο πλάι των άτυχων νεαρών βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, φίλοι και συγγενείς, με τους γονείς των τραυματιών να σπεύδουν με το πρώτο αεροπλάνο στην Αθήνα για να είναι δίπλα στο παιδί τους.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16.12.2023) στο Γκάζι κυκλοφορεί στα social media. Σύμφωνα με το @alert_news.gr, το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στις 6:59 χθες το πρωί.

Στο βίντεο από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ανθρακί Range Rover.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα 7 ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Ξαφνικά ξεκινάει ο καβγάς και τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί 4 φορές εναντίον των τριών Κρητικών! Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

Μέχρι στιγμής, το τζιπ παραμένει άφαντο και οι Αρχές ψάχνουν όσα στοιχεία έχουν, προκειμένου να βρουν τον πιστολέρο και το πολυτελές όχημα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom