Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Πέραμα: Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές για την πτώση της 14χρονης μαθήτριας στο κενό - Νοσηλεύεται τραυματισμένη


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό η 14χρονη μαθήτρια στο Πέραμα επιχειρούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές, μέσω των καταθέσεων που λαμβάνουν από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.

Η ανήλικη έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12). Αν και τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ως επικρατέστερο το σενάριο του ατυχήματος, νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω ερωτικής απογοήτευσης της 14χρονης. 

Σημειώνεται ότι το κορίτσι έχει ήδη πολλές απουσίες από το σχολείο, αν και δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ευτυχώς, η μαθήτρια γλίτωσε τα χειρότερα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τραύματα σε χέρια, πόδια και την λεκάνη της.

Η 14χρονη φέρεται να ήταν μόνη της στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου, την στιγμή της πτώσης. Τα παιδιά που είδαν την συμμαθήτριά τους να πέφτει στο κενό ειδοποίησαν τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να ενημερώσει τις αρχές.

Μετά το περιστατικό, που, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο διευθυντής του σχολείου αλλά και οι γονείς της ανήλικης κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να περιγράψουν τι συνέβη και όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στους λόγους που μπορεί να οδήγησαν την 14χρονη σε αυτή την πράξη.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom