Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ρόδος: Καταγγελία από οικογένεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων - Εξανθήματα και ωτίτιδα από την «πράσινη πισίνα»


Η καταγγελία που κάνει 5μελής οικογένεια Βρετανών προκαλεί αντιδράσεις. Η μητέρα περιγράφει τα όσα έγιναν σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Εστιάζει στην πισίνα και στις εξηγήσεις που της δόθηκαν…

Η Ρόδος ήταν το νησί που επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όπως φαίνεται το έχουν ήδη μετανιώσει. Μια πενταμελής οικογένεια από τη Βρετανία καταγγέλλει και περιγράφει τις συνθήκες στο ξενοδοχείο που έμενε. 

Όπως λέει η 41χρονη μητέρα, η πισίνα ήταν πράσινη, οι εξηγήσεις αστείες και η αδιαφορία των υπευθύνων προκλητική. Όταν η ίδια τράβηξε φωτογραφίες και πήγε στον διευθυντή ήταν αργά. Ο γιος της είχε γεμίσει εξανθήματα και είχε αρχίσει να ταλαιπωρείται από ωτίτιδα.

H 41χρονη μητέρα Ρεμπέκα Πράις, πέταξε από το Μπρίστολ της Βρετανίας στη Ρόδο στις 20 Ιουλίου μαζί με την οικογένειά της για τις διακοπές τους, ωστόσο έμεινε έκπληκτη μόλις αντίκρισε τον χώρο. 

Η Πράις, οικιακή καθαρίστρια στο επάγγελμα από το Κάρντιφ, έμεινε στο εν λόγω ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου με τον 40χρονο σύζυγό της και τα τρία της παιδιά, ηλικίας 16, 13 και 8 ετών για μια διαμονή 11 διανυκτερεύσεων.

Είχε κλείσει το πακέτο διακοπών all-inclusive και πλήρωσε πάνω από 4.000 λίρες. Είχε υψηλές προσδοκίες περιμένοντας πως θα έβρισκε «υπέροχο φαγητό και πανέμορφο περιβάλλον». Ωστόσο, όταν έφτασε εκεί ισχυρίστηκε πως σοκαρίστηκε από την αηδιαστική κατάσταση του θέρετρου.

Όπως είπε, η «πράσινη και θολή» πισίνα ήταν τόσο βρώμικη που μπορούσε να γράψει στον πυθμένα της. Εκτός από τα μυρμήγκια στα δωμάτιά τους, η ντουζιέρα δεν είχε πόρτα καθώς επίσης υπήρχε μια έλλειψη τρεχούμενου νερού στα μπάνια ενώ και το φαγητό ήταν πολύ φτωχό.

Η οικογένεια δήλωσε ότι το περιβάλλον ήταν τόσο ανθυγιεινό που ο γιος τους άρχισε να βγάζει εξανθήματα στην πλάτη του. Πάντα σύμφωνα με την ίδια, η Ρεμπέκα διαμαρτυρήθηκε στο προσωπικό του θέρετρου, το οποίο υποστήριξε ότι οι εγκαταστάσεις τους ήταν σύμφωνα με τον κώδικα και επέμεναν πως μπορούσαν να προσκομίσουν τα έγγραφα που αποδείκνυαν πως η πισίνα είχε ελεγχθεί ότι ήταν καθαρή και κατάλληλη για χρήση.

Όταν έβγαλε φωτογραφίες και πήγε στο διευθυντή του ξενοδοχείου, εκείνος δεν είχε άλλη δικαιολογία από το να ζητήσει συγνώμη και να την ενημερώσει ότι θα διεξάγονταν έρευνα. Αμέσως μετά από αυτό, κλήθηκε μια υπηρεσία καθαρισμού, η οποία έριξε «τρομακτικές ποσότητες χλωρίου» στην πισίνα, με αποτέλεσμα να ασπρίζουν τα μαγιό των επισκεπτών, όπως υποστηρίζει η μητέρα.

Την ίδια ώρα, το εξάνθημα του γιου της συνέχισε να επιδεινώνεται ενώ παράλληλα πέρασε και μια ωτίτιδα, με τους γιατρούς να τους συστήνουν να μην πετάξουν, οπότε έπρεπε να μείνουν στο θέρετρο για άλλες δύο ημέρες πριν καταφέρουν τελικά να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ.

Σχολιάζοντας την κατάσταση του ξενοδοχείου και του περιβάλλοντος χώρου όταν έφτασε, η Ρεμπέκα είπε: «Ήταν βρώμικο, ανοργάνωτο, επ’ ουδενί τεσσάρων αστέρων, φτωχό φαγητό και ποτά, το υδάτινο πάρκο ήταν κλειστό, χαλασμένες εγκαταστάσεις όπως ξαπλώστρες, μυρμήγκια στο δωμάτιό μου, χωρίς πόρτα ντους και πράσινη πισίνα. Το χειρότερο ήταν η πισίνα και πως το ξενοδοχείο περίμενε από τους επισκέπτες να τη χρησιμοποιήσουν».

Πηγήdailymail

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom