Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Απήγαγαν 23χρονο παριστάνοντας τους αστυνομικούς και ζητούσαν λύτρα

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας από τους δράστες - Βρέθηκαν δεκάδες σφαίρες στο σπίτι του

Στη σύλληψη ενός 36χρονου για την εμπλοκή του σε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης 23χρονου προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 36χρονος μαζί με άλλα άτομα φορώντας κουκούλες, βραδινές ώρες της 13 Μαρτίου μπήκαν σε οικία στην περιοχή του Γέρακα όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς επιβίβασαν διά της βίας 23χρονο στο όχημά τους και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Τον απελευθέρωσαν στα Κάτω Πατήσια

Κατά την διάρκεια της παράνομης κράτησής του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση του.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας (14-3-2023) το θύμα απελευθερώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής η οποία χειριζόταν την υπόθεση.

Ένταλμα σύλληψης

Ακολούθησαν έρευνες της Αστυνομίας και τελικά ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην υπόθεση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος έγινε έρευνα στην οικία του, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 9 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom