Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΠΟΣΠΕΡΤ: Εγκληματική αμέλεια ή εγκλήματα εκ προμελέτης;


Επειδή ο κ. Ζούλας δεν μας έχει δείξει ότι είναι αμελής και επιμελώς μοιράζει τα ιμάτια της ΕΡΤ αριστερά και δεξιά, μας δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα.

 Πόσο κόστιζε η μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, ώστε το κόστος να μπορεί να το καλύψει ένα ιδιωτικό κανάλι και όχι η Δημόσια Τηλεόραση ως όφειλε; 

Έγκλημα εκ προμελέτης και το δεύτερο ερώτημα. Πως γίνεται μία εσωτερική παραγωγή κόστους 150€ ανά εκπομπή να καταλήγει με τις επιμελείς ενέργειες του κ. Ζούλα σε ποσό άνω των 10.000€ και απ΄ ότι πληροφορούμαστε με απόφαση προσωπική του κ. Ζούλα αυτό το ποσό θα εκτοξευθεί προς τα πάνω; Γιατί στο Μουσικό κουτί που δεν καταγράφει τα ίδια νούμερα τηλεθέασης δεν σκέφτεστε να αλλάξετε παρουσιαστές;

Το τρίτο ερώτημα είναι και το μεγαλύτερο έγκλημα. Γιατί με τους λοχαγούς σας που “όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν” έχετε δημιουργήσει μια εταιρική αποικία που έχει διαλύσει όλο τον εταιρικό ιστό καταλήγοντας να μην ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά; Είναι κοινώς αποδεκτό από στελέχη αλλά και απλούς εργαζομένους ότι τέτοια αποσύνθεση στην εταιρική λειτουργία δεν έχει προηγούμενο. 

Για το διαρκές έγκλημα της ΕΡΤ3 η οποία έχει αποδομηθεί τελείως έχοντας παραιτηθεί Δ/ντές, Υποδ/ντές και Προϊστάμενοι θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενη ανακοίνωση.   

Υ.Γ.  Σας επισυνάπτουμε την σχετική επιστολή της συναδέλφου Αθηνάς Καμπάκογλου προς την Ε.Σ.Η.Ε.Α    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom